Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Διοργανώνεται avant premiere της ταινίας "Τέλειοι Ξένοι" στα Ster Cinemas - Θα έρθουν οι Σμαράγδα Καρύδη και Μαρία Ναυπλιώτου

Πάτρα: Διοργανώνεται avant premiere της ...

Η κοινωνική αυτή ταινία θα βγει κανονικά στις αίθουσες από τις 15 Δεκεμβρίου, σε διανομή της Odeon

Την προσεχή Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 θα βγει ως γνωστόν στις κινηματογραφικές αίθουσες και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, η νέα ελληνική ταινία με κωμικά όσο και κάποια δραματικά στοιχεία, με τίτλο «Τέλειοι Ξένοι» σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος πρωταγωνιστεί κιόλας.

Μετά την επιτυχία του «Από Έρωτα» αλλά και λίγο παλιότερα του φιλμ «Μία Μέλισσα τον Αύγουστο», ο Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφει κινηματογραφικά μ’ ένα νέο φιλμ, το στόρι του οποίου προέρχεται από μία Ιταλική ταινία, βραβευμένη με 5 Donnatello, με τίτλο «Perfetti Sconosciuti».  Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…

Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Οι χαρακτήρες της ταινίας είναι οι εξής:

Ο Θωμάς (Θοδωρής Αθερίδης) είναι ο σύζυγος της Μάρθας, ο οποίος κάνει ψυχοθεραπεία αλλού και όχι στη γυναίκα του.

Η Έρση (Σμαράγδα Καρύδη) ψάχνει εναγωνίως οίκο ευγηρίας για να φύγει η πεθερά της από το σπίτι. Όταν το κινητό της χτυπήσει, θα αποκαλυφθεί ότι μιλά με κάποιον άγνωστο στο Facebook.

Ο Αλέκος (Άλκις Κούρκουλος) έκλεισε την επιχείρησή του για να αγοράσει άδεια ταξί.

Η Μάρθα (Μαρία Ναυπλιώτου) είναι μια ψυχολόγος που αποφασίζει να κάνει πλαστική στήθους. Ανησυχεί για την πρώτη σεξουαλική επαφή της κόρης της, όταν βρίσκει προφυλακτικά στην τσάντα της.

Ο Αχιλλέας (Μάκης Παπαδημητρίου) απολύεται από το σχολείο που δουλεύει. Ποια είναι, όμως, η πραγματική αιτία της απόλυσής του;

Ο Γιώργος (Γιάννος Περλέγκας) λαμβάνει μηνύματα από έναν συνάδελφό του.

Η Λίνα (Ευαγγελία Συριοπούλου) είναι η σύζυγος του Αλέκου – Άλκη Κούρκουλου. Αποφασίζει να διακόψει το αντισυλληπτικό χάπι προκειμένου να κάνει παιδί.

Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, την προσεχή Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, να πραγματοποιηθεί avant premiere της ταινίας «Τέλειοι Ξένοι», στην αίθουσα 5 των Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα όπου θα παραστούν δύο από τους ηθοποιούς του φιλμ, που προβλέπεται όπως όλα δείχνουν να σημειώσει εμπορική επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πάτρα θα έρθουν η Σμαράγδα Καρύδη και η Μαρία Ναυπλιώτου, οι οποίες και θα συνομιλήσουν στο τέλος της προβολής με το κοινό.

Η ειδική αυτή προβολή διοργανώνεται από την εταιρεία διανομής Odeon σε συνεργασία με τα Στερ σίνεμας που ως γνωστόν πλέον συνεργάζονται επιχειρηματικά με την εταιρεία Odeon. Η avant premiere γίνεται και σε συνεργασία με τον Top Fm.

Η ταινία "Τέλειοι Ξένοι" θέτει το πολύ ενδιαφέρον και διαχρονικό ερώτημα, πόσο καλά γνωρίζουμε τους φίλους μας; Μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της Ιταλίας διασκευάστηκε από τον Θοδωρή Αθερίδη και καταφθάνει στους ελληνικούς κινηματογράφους με ένα διαλεκτό και λαμπερό καστ ηθοποιών.

Η ταινία βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι πρωταγωνιστές της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που προκύπτει. Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Τις εξελίξεις θα τις δούμε επί της μεγάλης οθόνης.

Πριν λίγες μέρες διοργανώθηκε και η λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα, στο Παλλάς.

*Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη που είναι και ζευγάρι στη ζωή, παίζουν την φετινή χειμερινή περίοδο στην παράσταση "Το Ψέμα" του Φλοριάν Ζελέρ, στη σκηνή του Μικρού Παλλάς, στην Αθήνα. Παίζει και σκηνοθετεί ο Θ. Αθερίδης ενώ μαζί του είναι εκτός από την Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κώστας Κάππας.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture