Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Η πολύ καλή όψη Άρη-Δία που θα λειτουργεί για ακόμα τρεις μέρες, σας βοηθά να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τις νέες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και τη δικτύωση. Ο σύντροφος, οι συνεργάτες ή κάποιοι καλοί φίλοι λειτουργούν ευεργετικά. Μια όψη που σας βοηθά να πετύχετε και να ανοίξετε την κοινωνική σας ζωή.

Ταύρος

Πάρα πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Άρη-Δία που κορυφώνεται τώρα και θα λειτουργεί για ακόμα τρεις μέρες, η οποία σας ωθεί σε πετυχημένες πρωτοβουλίες, ενώ ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Εποχή ανοιγμάτων, δράσης κι επιτυχιών. Άτομα εξουσίας σάς ενθαρρύνουν. Εύνοια και σε θέματα υγείας και οργάνωσης της ζωής σας.

Δίδυμοι

Τονώνει πολύ τις δυνάμεις, τον ερωτισμό, τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή σας η θετική όψη Άρη-Δία που θα λειτουργεί για ακόμα τρεις μέρες, μια όψη που επίσης αυξάνει την δημιουργικότητά σας, ενώ φέρνει επιτυχίες σε ερωτικά, σπουδές, νομικά, ταξίδια, επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Καιρός να ανοίξετε τη ζωή σας – πάρτε πρωτοβουλίες.

Καρκίνος

Μια όψη που τονώνει πολύ την ψυχολογία σας, το τρίγωνο Άρη-Δία που θα λειτουργεί για ακόμα τρεις μέρες, εκτός απ’ το αίσθημα δύναμης και μεγαλύτερου ελέγχου, φέρνει αυτές τις μέρες και θετικές εξελίξεις και ανοίγματα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών. Καλή εποχή για μετακομίσεις, πωλήσεις, αγορές και οικονομικές συνεργασίες.

Λέων

Σχηματίζεται μια πολύ ευοίωνη όψη, το τρίγωνο Άρη-Δία, το οποίο για τρεις ακόμα μέρες φέρνει επιτυχίες, θετικές εξελίξεις και ανοίγματα σε σχέση με μαθήματα, σεμινάρια, συμφωνίες. συνεργασίες, σχέσεις, ενώ είναι μέρες που γνωρίζετε θετικό κόσμο και κάνετε νέες σχέσεις. Ευνοεί επίσης θέματα μετακινήσεων, πχ αγορά οχήματος. Κάνει το νου αισιόδοξο.

Παρθένος

Αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας η όψη Άρη-Δία που θα λειτουργεί για τρεις ακόμα μέρες, η οποία φέρνει επιτυχίες κι ευνοεί τις πρωτοβουλίες, τα ξεκινήματα και τα ανοίγματα, οπότε φανείτε τολμηροί και διεκδικήστε πράγματα. Καλές αγορές και πωλήσεις. Επίσης ευνοεί τα ξεκινήματα σε θέματα διατροφής και υγείας.

Ζυγός

Σας ευνοεί άμεσα το τρίγωνο Άρη-Δία που θα λειτουργεί για τρεις ακόμα μέρες, μια όψη που αυτή την εποχή φέρνει επιτυχίες, ανοίγματα και ξεκινήματα. Ευνοεί ιδιαίτερα τα καινούργια πράγματα, τους νέους έρωτες και ό,τι δημιουργικό και επιχειρηματικό. Προσφέρει πολύ δύναμη και αυτοπεποίθηση και σας απογειώνει ψυχικά και σωματικά. Πάρτε πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Δυναμώνει και ανοίγει την ψυχολογία σας το θετικό τρίγωνο Άρη-Δία, ενώ για τρεις ακόμα μέρες θα σας βοηθήσει επίσης να προχωρήσετε γρήγορα και με επιτυχία θέματα που αφορούν κυρίως σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Ακόμα βοηθά στο να κλείσετε με αίσιο τρόπο διάφορα θέματα και κύκλους. Εύνοια και σε ό,τι πνευματικό, καλλιτεχνικό και φιλανθρωπικό.

Τοξότης

Επιτυχημένες συμφωνίες και συζητήσεις, κυρίως μέσα από δική σας πρωτοβουλία, φέρνει για τρεις ακόμα μέρες το θετικό τρίγωνο Άρη-Δία, το οποίο γενικά βοηθά στο να προχωρήσουν τα σχέδιά σας. Μια όψη που φέρνει αισιοδοξία και ανοίγει πόρτες για το μέλλον, ενώ γίνονται και πολύ καλές γνωριμίες. Εύνοια και σε μαθήματα, εξετάσεις και μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Φέρνει επιτυχίες επαγγελματικές αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Άρη-Δία που θα λειτουργεί για τρεις ακόμα μέρες, μια όψη που ωθεί σε ανοίγματα, ενώ φέρνει και αναγνώριση κοινωνική. Ευεργετικά άτομα εξουσίας. Επίσης ευνοεί θέματα οικονομικά και είναι καλές μέρες για να πάρετε πρωτοβουλίες, να προχωρήσετε σε αγορές, πωλήσεις, διεκδικήσεις κλπ.

Υδροχόος

Ο δυναμικός Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει μια ιδιαίτερα τυχερή όψη με τον Δία, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει διάφορες επιτυχίες και ανοίγματα, ενώ τονώνει πολύ τη ζωτικότητα και την αισιοδοξία σας. Επιτυχίες κυρίως σε σπουδές, νομικά, ταξίδια, προσωπικά θέματα, για τρεις ακόμα μέρες. Ευνοεί τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες.

Ιχθύες

Δυνάμωμα ψυχολογικό φέρνει για τρεις ακόμα μέρες η θετική όψη Άρη-Δία, ενώ ωθεί σε γρήγορο κι επιτυχημένο κλείσιμο θεμάτων και κύκλων. Τονώνει και τον ερωτισμό σας – ωραίες ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Ακόμα, φέρνει τύχη σε θέματα οικονομικά, επενδύσεων, κληρονομικών, δανείων, χορηγιών και οικονομικών συνεργασιών. Καλά πάνε τα οικονομικά του συντρόφου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being