Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΤΑΓΙΑΝΤΡΕΟΣ» PARTY TETAΡΤΗ 30/11 ΜΕ GUEST STAR ΤΗΝ «LADY» ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ W

«ΤΑΓΙΑΝΤΡΕΟΣ» PARTY TETAΡΤΗ 30/11 ΜΕ GUE...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φταίει ο έρωτας στο Ρίο

«Ηθελα να ’ξερα δε ντρέπεσαι», «Είναι κάτι χαρακτήρες», «Φταίει ο έρωτας», «Μ’ αγαπάει, δεν μ’ αγαπάει», «Μαργαρίτες», «Μαύρη λίστα», «Εσύ τι λες», «Οι χωρισμένοι», «Ποια θυσία (Και θέλω ναρθω να σ’ αρπάξω από την άλλη)»…. Αυτά και άλλα πολλά λαικά άσματα που έχουν αφήσει εποχή θα τραγουδήσει η ονομαστή lady του εγχώριου πάλκου, Αντζελα Δημητρίου στο πολυαναμενόμενο πάρτι «Ταγιαντρεός» στο ανανεωμένο W Events του Ρίου, ανήμερα της γιορτής του Πολιούχου 30 Νοεμβρίου. Από τις 5 το απόγευμα ως αργά προμηνύεται ένα κοσμικό συναπάντημα εκρηκτικό, με τη διοργανωτική σφραγίδα του εξπέρ του είδους Χάρη Παναγόπουλου. Πέραν του live,  έχει προγραμματιστεί «ξεσηκωτικό» χορευτικό πρόγραμμα από τον dj expert  Γιώργο Καρρά αλλά και επίκαιρες γεύσεις από Σεμέλη και Μουσελίν.

 

Πολλές γνωστές συντροφιές της πόλης που έχουν «αγκαλιάσει» τα πάρτι του Χάρη Παναγόπουλου θα γιορτάσουν εκεί την προσεχή Τετάρτη. Μετά το πολύ επιτυχημένο Skordalia Party στις 28 Οκτωβρίου, το νέο κάλεσμα ονομάστηκε χιουμοριστικά «Ταγαντρεός» όπως άλλωστε αποκαλούν τη γιορτή μεταξύ τους όλοι οι πατρινοί. Xορηγός επικοινωνίας είναι το thebest.gr

(Οι κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητες: Είσοδος με ποτο:7 ευρώ, τιμή μπουκάλι απλό: 90 ευρώ, τιμή μπουκάλι σπεσιαλ:110 ευρώ. Τηλ.κρατησεων:6937 144344)

*Θυμίζουμε πως η αειθαλής, 62χρονη lady, έχει στο ενεργητικό της τεράστιες λαικές επιτυχίες, που ξέφυγαν από τα ελληνικά σύνορα αλλά και cult όνομα λόγω του αυθορμητισμού της και του πολυτάραχου βίου της. Γεννημένη στο Περιστέρι ως Αγγελική Κιουρτσάκη, υπήρξε εργάτρια κλωστουφαντουργίας, ώσπου να ανέβει στην πίστα στα 14 χρόνια της.  Τη δεκαετία του ’70 σμίγει στη νυχτερινή Αθήνα με Στράτο Διονυσίου, Πόλυ Πάνου, Ρίτα Σακελλαρίου, Λίτσα Διαμάντη, Κατερίνα Στανίση και «δοκιμάζεται» στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Ειδικά τη δεκαετία του ’90 γίνεται «πρώτο όνομα» με εξαιρετική απήχηση και δημοτικότητα. Συνολικά, η Άντζελα Δημητρίου έχει πουλήσει πάνω από 4.000.000 δίσκους στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα και Κύπρο οι πωλήσεις δίσκων της έχουν φτάσει στο 1.600.000 και έχει διακριθεί ως μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες των τελευταίων 50 χρόνων. Οι συγκρούσεις στην ερωτική και οικογενειακή της ζωή αλλά και οι  κατά καιρούς δηλώσεις της έχουν δώσει τροφή για πολύ gossip, ενώ τελευταία έγινε πάλι «θέμα» με την πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View