Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι καθηγητές των Φροντιστηρίων επιμορφώνονται

Οι καθηγητές των Φροντιστηρίων επιμορφώνονται

Δε θα γίνουν μαθήματα στα Φροντιστήρια Μ.Ε. το Σάββατο 27/11/16

Το Σάββατο 26/11/2016 στα Φροντιστήρια Μ.Ε. Αχαΐας δε θα γίνουν μαθήματα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Καθηγητές-Φροντιστές να συμμετάσχουν στο 5ο Σεμινάριο Διδακτικής που διοργανώνει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.), για πρώτη φορά στην Πάτρα.

Τα Σεμινάρια Διδακτικής απευθύνονται κάθε χρόνο σε πάνω από 600 καθηγητές-φροντιστές από όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα προσελκύουν και το ενδιαφέρον φοιτητών.

Η επιμόρφωση θα γίνει και από Καθηγητές Πανεπιστημίου: στον τομέα των Φιλολογικών Μαθημάτων ο κ. Πόρποδας Κωνσταντίνος, η κ. Ράλλη Αγγελική και ο κ. Παπαζαχαρίου Δημήτριος, στον Τομέα των Φυσικών Επιστημών οι κύριοι Αλαχιώτης Σταμάτης, Κλούρας Νικόλαος και Κολιόπουλος Δημήτριος και στον Τομέα των Μαθηματικών οι κύριοι Παπασταυρίδης Σταύρος, Αρβανιτογεώργος Ανδρέας και Τζερμιάς Παύλος. Επίσης, θα υπάρχουν εισηγήσεις από Σχολικούς Συμβούλους, αλλά και από Συναδελφους-Φροντιστές, με σημαντική προσφορά ο καθένας τους, στον τομέα του.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 35ο Συνέδριο της Ο.Ε.Φ.Ε., στο Porto Rio για 1η φορά στην Πάτρα. Η Ο.Ε.Φ.Ε. σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, θα υπογράψει Σύμφωνο Συνεργασίας, με το οποίο τα Φροντιστήρια όλης της Ελλάδας δεσμεύονται ότι θα γίνουν βήμα ενημέρωσης για την σημασία του να γίνει κάποιος εθελοντής δότης του μυελού των οστών και συμπαγών οργάνων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά