Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ΝΕΟΥ "BEAUTY AND THE BEAST", TO EIΔΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ΝΕΟΥ "BEAUTY A...

Η ωραία (Εμμα Γουότσον) και το τέρας έρχονται το Μάρτιο

Χαμός έχει γίνει με το τρέιλερ της νέας ταινίας της Ντίσνει «Beauty and the Beast» σε σκηνοθεσία του Μπιλ Κόντον.

Το πρώτο ολοκληρωμένο διαφημιστικό τρέιλερ της ταινίας που θα βγει τον ερχόμενο Μάρτιο στις αίθουσες, όπως διαβάσαμε σε ξένα σάιτ στο ιντερνετ, έκανε ρεκόρ σε views, φτάνοντας στο πρώτο του 24ωρο, το απίστευτο νούμερο των 127.6 εκατομμυρίων views (μέσω του Variety).

Η ιστορία και οι χαρακτήρες που το κοινό λάτρεψε, επιστρέφουν λοιπόν σε μια «ζωντανή» διασκευή της κλασικής ταινίας της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» του 1992 (είχε μάλιστα τότε προταθεί και για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας), μιας εκπληκτικής μεταφοράς που γιορτάζει μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες που ειπώθηκαν ποτέ.

Το παραμύθι ακολουθεί το υπέροχο ταξίδι της Belle, μιας πανέμορφης και ανεξάρτητης νεαρής κοπέλας, που φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του.

Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με τα μαγεμένα πράγματα που ζουν στο κάστρο και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.

Στην Ελλάδα θα δούμε την ταινία όπου παίζουν η Έμμα Γουότσον και οι Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, ενώ ακούγονται οι φωνές των Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McKellen και Emma Thompson, στις 16 Μαρτίου 2017 σε διανομή από την Feelgood. Αναμένεται την ίδια μέρα να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα. Στις ΗΠΑ θ’ αρχίσει να προβάλλεται στις 17/3/2017.

Το φιλμ θα παιχθεί μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D.  Αξίζει να προσθέσουμε πως στο σενάριο της νέας ταινίας της Disney «Beauty and the Beast» συνεργάστηκε και ο ελληνικής καταγωγής Evan Spiliotopoulos.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε επίσης:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ ΦΙΛΜ ΤΗΣ DISNEY "O ΠΙΤ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ" ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture