Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η επίσκεψη του Οδυσσέα Ιωάννου στον Ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου της Πάτρας- ΦΩΤΟ

Η επίσκεψη του  Οδυσσέα Ιωάννου στον Ραδ...

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ο συγγραφέας, στιχουργός και μουσικός παραγωγός Οδυσσέας Ιωάννου, μετά από πρόσκληση του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Πατρών UP FM, βρέθηκε στο στούντιο του σταθμού και μίλησε στους μουσικούς παραγωγούς για το ραδιόφωνο και όχι μόνο. Όπως μαθαίνουμε:

"Με ένα μεστό, κατανοητό και κυρίως αισιόδοξο λόγο ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε στο τι σημαίνει ποιοτικό ζωντανό ραδιόφωνο στις μέρες μας που κυριαρχεί τόσο η playlist στη συντριπτική πλειοψηφία των ραδιοφωνικών σταθμών όσο και η απουσία ζωντανών μουσικών εκπομπών. Στηριζόμενος στην 22χρονη εμπειρία του σαν μουσικός παραγωγός αλλά και στην 10ετή θητεία του ως διευθυντής του «Μελωδία», αναφέρθηκε στους κανόνες και στις τεχνικές που πρέπει να ακολουθεί ένας μουσικός παραγωγός για να δημιουργήσει μία ζωντανή μουσική εκπομπή που θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή τονίζοντας με έμφαση ότι πέρα και πάνω από όλα χρειάζεται αγάπη, μεράκι και πολύ δουλειά χωρίς έπαρση και «δασκαλίστικο» ύφος.

Η συζήτηση με τους μουσικούς παραγωγούς του UP FM κράτησε περίπου 3 ώρες αφού η θεματολογία δεν περιορίστηκε μόνο στην παραγωγή μιας ποιοτικής μουσικής ραδιοφωνικής εκπομπής αλλά επεκτάθηκε και στην Ελληνική μουσική σκηνή, στην ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού αναφέροντας υπέροχες ανέκδοτες ιστορίες γύρω από τραγούδια τόσο δικά του όσο και άλλων στιχουργών και συνθετών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture