Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 5-6/11 Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΩΣ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 5-6/11 Ο ΧΑΡΗΣ...

Πρώιμα Χριστούγεννα στο Πάνθεον

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου επισκέπτεται και φέτος την Πάτρα και μάλιστα για 11η συνεχή χρονιά, με το γνωστό έργο του Κάρολου Ντίκενς «Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ».

Στην παράσταση που θα παιχθεί το επόμενο σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στο θέατρο Πάνθεον στη Γούναρη, στην Πάτρα, παίζει ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας στο ρόλο του Σκρουτζ!

Πρόκειται για μία παράσταση που παρουσιάστηκε και πέρυσι στη Πάτρα με τεράστια επιτυχία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους. Έτσι όσοι πέρυσι δεν πρόλαβαν να δουν το έργο και από κοντά τον δημοφιλή ηθοποιό Χάρη Ρώμα, θα έχουν τώρα την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν στο Πάνθεον.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΩΡΕΣ 5.30μ.μ. & 7.30μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΩΡΕΣ 12.00μ. & 6.00μ.μ.

Προπωλούνται εισιτήρια στο ταμείο του θεάτρου. Οι θέσεις είναι αριθμημένες.

Εισιτήρια και στην Viva.gr - Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α

Περισσότερες πληροφορίες: 697 3056635.

Ο Χάρης Ρώμας ενσαρκώνει τον γνωστό ήρωα του αγγλου θεατρικού συγγραφέα Κάρολου Ντικενς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών.  Έτσι λοιπόν το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για το Χάρη Ρώμα, εφόσον για πρώτη φορά παίζει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση!

Ύστερα από δέκα χρόνια ενασχόλησής του με το θέατρο για τα παιδιά (άλλες φορές ως σκηνοθέτης και άλλες ως συγγραφέας), τώρα ανέλαβε να υποδυθεί τον Σκρουτζ, έναν απαιτητικό ρόλο που έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν μεγάλοι πρωταγωνιστές όπως οι Άλμπερτ Φίνει, Τζορτζ Σκοτ και Μάικλ Κέιν.

Η "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου 'Σκρουτζ' ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. Ειδικά σ' αυτός τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να επιβιώσουμε, το μήνυμα του σπουδαίου Ντίκενς μοιάζει πιο επιτακτικό και απαραίτητο, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στην παράσταση παίζουν και οι ηθοποιοί:

Κατερίνα Αναστασίου, Διονύσης Στραβοράβδης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη.

Το δυναμικό της παράστασης στελεχώνουν δημοφιλείς συνεργάτες όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης που έγραψε τη μουσική και ο Φώτης Μεταξόπουλος που καθοδήγησε το θίασο χορευτικά.

Το θίασο επιμελήθηκε ενδυματολογικά η Σήλια Δεμίρη ενώ του κοστούμι του κ. Ρώμα έφτιαξε ο ιταλικός οίκος I Sarti di Milano.

Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Τίμου Σιρλατζη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture