Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Απολαύσαμε φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών στο ανανεωμένο Coco-Mat Hotel Nafsika στην Κηφισιά & σας το παρουσιάζουμε

Απολαύσαμε φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών...

Η καλύτερη εμπειρία διαμονής στην Αθήνα!

Βρεθήκαμε σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας, στην Κηφισιά, για ένα weekend που είχε λίγο απ' όλα: επαγγελματικές συναντήσεις, κάποιες αγορές και φυσικά βόλτα σε ένα από τα αγαπημένα προάστια της πρωτεύουσας. Φανατικοί οπαδοί των στρωμάτων της Coco-Mat, που τα αναζητάμε σε κάθε ευκαιρία απόδρασης, επιλέξαμε για τη διαμονή μας το Coco-Mat Hotel Nafsika, σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς.  Ιδανικό σημείο μιας και μας εξασφάλισε την πολυπόθητη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, ενώ ταυτόχρονα απείχε μια "ανάσα" από την κεντρική αγορά της περιοχής & όλα τα bar restaurants. Η εμπειρία της διαμονής... ανεπανάληπτη. Αν έπρεπε σε μία μόνο φράση να περιγράψουμε αυτό το ξενοδοχείο, θα λέγαμε απλά ότι είναι συνώνυμο της ελληνικής φιλοξενίας. Απλότητα, φινέτσα και ευγένεια αποπνέουν από παντού και μια αίσθηση ότι είσαι ο πιο αγαπημένος τους φιλοξενούμενος που θέλουν να τον ευχαριστήσουν με προθυμία και διακριτικότητα, είναι αυτό που σε συνοδεύει κατά την παραμονή σου εκεί. Τι υπέροχο συναίσθημα, να μένεις σε ένα υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο κι όμως να έχεις την αίσθηση ότι φιλοξενείσαι στο σπίτι του καλύτερού σας φίλου...!

Μπαίνοντας στο Coco-Mat Hotel Nafsika, αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή ότι, εδώ, δεν τηρούνται οι "συνήθεις διαδικασίες" των πολυτελών ξενοδοχείων, παρότι βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο. Δεν υπάρχει καν η κλασική reception και το check in δε θυμίζει σε τίποτα τη γνωστή χρονοβόρα διαδικασία. Εδώ, τίποτα δε δείχνει να λειτουργεί ψυχρά και τυπικά. Σε υποδέχονται στο ζεστό και πολύ φιλόξενο χώρο τους, με ένα πραγματικά εγκάρδιο χαμόγελο. Τα χρώματα και ο φωτισμός στους χώρους του καθιστικού, οι ήρεμοι και "ζεστοί" άνθρωποι του ξενοδοχείου, το ίδιο το περιβάλλον και η ηρεμία της περιοχής, δημιουργούν μια ιδιαίτερη αύρα και κατευθείαν αισθάνεσαι τόσο οικεία με τον χώρο και τους ανθρώπους.

Στο τόσο ωραία διαμορφωμένο καθιστικό, απολαμβάνεις το πρωινό, ένα ρόφημα ή ένα σνακ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χαλαρώνοντας, συζητώντας, διαβάζοντας... Και ενώ είναι όλα με τόση λεπτομέρεια μελετημένα και φτιαγμένα, τίποτα δεν είναι επιδεικτικά ή απρόσιτα πολυτελές, τίποτα δε δίνει την αίσθηση του "μην αγγίζετε"... Νιώθεις, κυριολεκτικά, σαν στο σπίτι σου. Εμείς είχαμε ιδανικές καιρικές συνθήκες και χαλαρώσαμε για ώρες στην πανέμορφη αυλή. Κάντε το και εσείς... δε θα θέλετε να φύγετε από κει! Και γιατί να φύγεις άλλωστε; Εδώ, τα έχει όλα!

Στο COCO-MAT Hotel Nafsika, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη διατροφή και τις γεύσεις. Το menu τους έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και ό,τι δοκιμάσαμε ήταν πραγματική απόλαυση... Στην "ανοιχτή κουζίνα" -που αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία μιας και έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ό,τι φτιάχνεται live!- ετοιμάζεται μια σειρά από λαχταριστά πιάτα για όλα τα γεύματα της ημέρας και φυσικά το λαχταριστό και δυναμωτικό ελληνικό πρωινό* (όλα χειροποίητα, πίτες, γλυκά, superfoods, αλμυρές & γλυκές λιχουδιές... με πολλές επιλογές τόσο για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους όσο και για τους άλλους που απολαμβάνουν να "αμαρτάνουν" στο πρωινό γεύμα...). Στο γνωστό Honesty Bar που έχουν υιοθετήσει όλα τα Coco-Mat Hotels, δε δίνεις παραγγελία, ούτε ζητάς λογαριασμό... ετοιμάζεις οποιαδήποτε στιγμή μόνος σου το ρόφημα ή το ποτό της αρεσκείας σου, το συνοδεύεις με ό,τι θέλεις από τον μπουφέ και σημειώνεις -με ειλικρίνεια...- τι κατανάλωσες! Όπως καταλαβαίνεις, πιο "σαν στο σπίτι σου", δεν υπάρχει!

Όσο για τα δωμάτια... οι εικόνες τα λένε όλα! Υψηλή αισθητική, λιτή πολυτέλεια και λειτουργικότητα στην καλύτερη εκδοχή τους. Υπάρχουν δωμάτια διαφορετικών τύπων, standart ή superior, δύο καταπληκτικά lofts και φυσικά η μοναδική σουίτα, το καθένα με τις ιδιαιτερότητές του. Όλα, χαρακτηρίζονται από ήπια πολυτέλεια και φινέτσα, ενώ παντού επικρατούν ζεστά χρώματα, καθαρές γραμμές και ξύλινες λεπτομέρειες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κουφαία συστήματα ύπνου Coco-Mat φυσικά (που μόνο αν έχεις κοιμηθεί έστω και μία φορά σε στρώμα Coco-Mat αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό...), καθώς και εξαιρετικής ποιότητας λευκά είδη και έπιπλα της εταιρείας, που διακρίνονται τόσο για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους, όσο και για τη λειτουργικότητά τους (...πολύ πιθανό να θέλετε να τα πάρετε και στο σπίτι σας φεύγοντας, όπως εμείς!). Τα μπάνια, άνετα και μοντέρνα, εξοπλισμένα με μοναδικά προϊόντα φροντίδας, θα τα λατρέψετε σίγουρα! Βελούδινα μπουρνούζια, δωρεάν υφασμάτινες παντόφλες Coco-Mat σε ιδιαίτερη θήκη που θα πάρετε μαζί σας, αρωματοθεραπεία με μίνι μαξιλάρια λεβάντας, και πολλές ακόμα μικρές πολυτέλειες θα κάνουν τη διαμονή σας πραγματικά απολαυστική. Το σίγουρο είναι ότι, εδώ θα κάνετε τον ωραιότερο ύπνο της ζωής σας! Όχι απλά θα φροντίσουν γι’ αυτό, αλλά, θα σας ετοιμάσουν έναν αναπαυτικό και ξεκούραστο ύπνο... ακριβώς στα μέτρα σας! Εσείς, απλά ενημερώστε τους κατά την κράτησή σας για τον σωματότυπό σας και τις ξεχωριστές προτιμήσεις σας, τόσο σε σχέση με το στρώμα όσο και με το μαξιλάρι (που βασανίζει τους περισσότερους από εμάς...) και το εξειδικευμένο προσωπικό θα ετοιμάσει το ιδανικό σύστημα ύπνου για εσάς. Είναι αλήθεια. Το κάναμε και εμείς και κάναμε έναν ύπνο...

Η ίδια η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο είναι πανέμορφη για όσους αγαπούν τα βόρεια προάστια, ενώ η φίνα αισθητική των χώρων και όλα όσα παρέχονται, κάνουν τη διαμονή μοναδική. Κι όμως, όλα αυτά, δεν είναι απίθανο να τα βρεις και σε κάποιο άλλο πολυτελές ξενοδοχείο. Αυτό που κάνει το COCO-MAT Hotel Nafsika τόσο μοναδικά ξεχωριστό, είναι οι άνθρωποί του και η φιλοσοφία που τους διέπει. Μια ομάδα λίγων αλλά τόσο ικανών και πρόθυμων ανθρώπων, που είναι εκεί, αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες μας. Άνθρωποι γεμάτοι ευγένεια και διάθεση να σε εξυπηρετήσουν, που αποτελούν πραγματική ομάδα μεταξύ τους, με κοινό στόχο την άψογη φιλοξενία των επισκεπτών τους. Μη σας κάνει εντύπωση λοιπόν αν δείτε την καμαριέρα να ζυμώνει ψωμί, το διευθυντή να κουβαλάει τις αποσκευές σας, το σερβιτόρο να κάνει κρατήσεις ή την υπεύθυνη υποδοχής να στρώνει κρεβάτια. Όπως μας είπαν οι ίδιοι:"η φιλοσοφία περί φιλοξενίας, που καλλιεργεί η ομάδα COCO-MAT Hotel Nafsika, δε διακρίνει τίτλους και οι "θέσεις" δεν έχουν καμία θέση στα ξενοδοχεία μας γενικά. Όπως εσείς θα φροντίζατε τα πάντα στο σπίτι σας,  προκειμένου να ευχαριστήσετε τους φιλοξενούμενούς σας, έτσι και εμείς, σαν ένα σώμα και μια ψυχή, φροντίζουμε τα πάντα για να εγγράψετε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από το πέρασμά σας από το δικό μας σπίτι, το ξενοδοχείο Ναυσικά στην Κηφισιά, Αθήνα". Και εμείς που το ζήσαμε, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι, πράγματι, αυτό ακριβώς συμβαίνει! Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην Αθήνα, επιδιώξτε τη διαμονή σας στο COCO-MAT Hotel Nafsika. Θα ζήσετε μια αληθινή εμπειρία φιλοξενίας!

Info:

Πέλλης 6, Kηφισιά 14561

Tηλ.:  210 8018027210 8018061

Fax:  210 8013556

e-mail: [email protected]

http://nafsika.coco-mat-hotels.com/

Τζίνα Μαρινάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά