Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ζήσε την μοναδική εμπειρία ενός απολαυστικού μασάζ από επαγγελματία μασέρ, σε έναν υπέροχο χώρο & νιώσε τη διαφορά!

Ζήσε την μοναδική εμπειρία ενός απολαυστ...

...στο Morea το μασάζ αποτελεί τέχνη & φιλοσοφία

Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε ένα υπέροχο, ήρεμο, υψηλής αισθητικής χώρο, αφημένοι στα χέρια ενός επαγγελματία μασέρ... Στη σκέψη και μόνο, σίγουρα, αρχίζετε να χαλαρώνετε! Το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη. Σε μια καθημερινότητα γεμάτη άγχος και στρες, με συσωρευμένη σωματική και ψυχική κούραση, μια σειρά από συνεδρίες επαγγελματικού μασάζ, δεν αποτελεί απλά ένα απολαυστικό δώρο προς τον εαυτό μας, αλλά τον ιδανικό τρόπο για να χαλαρώσουμε, να ξεκουράσουμε εσωτερικά και εξωτερικά τον οργανισμό μας, να αναζωογονηθούμε και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αποτελεσματικά την καθημερινότητά μας. Αρκεί, να απευθυνθούμε στους ειδικούς!

Μοιάζει απλό το να σου κάνει κάποιος μασάζ. Δεν είναι όμως. Είναι κάτι άκρως επαγγελματικό, που απαιτεί να τηρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που αφορούν την εμπειρία και τις γνώσεις του μασέρ, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται (λάδια βιολογικά και όχι παραφίνη όπως συνηθίζεται...) και φυσικά τον χώρο που συμβάλλει στην ωραία αίσθηση, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και να νιώσετε όλα τα οφέλη ενός σωστού μασάζ.

Πρόσφατα, άνοιξε στην Πάτρα ένας χώρος που παρέχει αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες μασάζ. Με τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στο δυναμικό του & σε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής, το Morea αποτελεί ένα Κέντρο Μασάζ νέου τύπου, που όμοιό του δεν υπάρχει. Στο Morea, το μασάζ είναι τέχνη, είναι φιλοσοφία, είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσει το σώμα και η ψυχή. Relax massage, Thai massage, Honey massage, Aromatotherapy massage, Ayurvedic massage (4 χέρια!), Head massage, Foot massage, Wellness massage & Wellness massage (4 χέρια!), είναι τα είδη μασάζ που μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με το τι χρειάζεστε.

Αυτή την περίοδο, το Morea, με σκοπό να γνωρίσετε τον χώρο και τους ανθρώπους του και να ανακαλύψετε την μοναδική εμπειρία και τα οφέλη ενός επαγγελματικού μασάζ, προσφέρει ειδικά πακέτα για μασάζ ενός ή δύο ατόμων, σε προνομιακές τιμές!

Info:

MOREA - Υπηρεσίες Μασάζ

Κέντρο Μασάζ Νέου Τύπου

Τριών Ναυάρχων 10, Πάτρα

Τ.: 2610 334 533, 6988 609890

www.morea-massage.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being