Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

AΛΜΟΔΟΒΑΡ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΝΕΣ: Η "JULIETA" ΑΠΟ 20/10 ΣΤΑ STER CINEMAS - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

AΛΜΟΔΟΒΑΡ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΝΕΣ: Η "...

Μια μητέρα ψάχνει την κόρη της

Ως μία παθιασμένη, συγκινητική ματιά στη ζωή μιας γυναίκας, προμοτάρεται η νέα ταινία του τρομερού παιδιού του Ισπανικού σινεμά Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο «Julieta» που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon από την προσεχή Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη φιγουράρει η σχετική διαφημιστική αφίσα.

Ο 67χρονος πλέον κινηματογραφικός δημιουργός επιστρέφει λοιπόν με μία νέα υπέροχη ιστορία, μία ταινία που διεκδίκησε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών και επιβεβαίωσε την θέση του δημιουργού ανάμεσα στους σπουδαιότερους σύγχρονους σκηνοθέτες.

Η Χουλιέτα ζει με την κόρη της, Αντία. Και οι δύο υποφέρουν σιωπηλά για την απώλεια του άνδρα της Χουλιέτα και πατέρα της Αντία, μερικές φορές όμως η θλίψη δεν φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά – τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο.

Όταν η Αντία κλείσει τα 18, θα εγκαταλείψει την μητέρα της χωρίς καμία εξήγηση και η Χουλιέτα, έκπληκτη και συντετριμμένη, θα ξεκινήσει να την αναζητά με κάθε δυνατό τρόπο. Το μόνο που θα ανακαλύψει είναι το πόσο λίγο γνωρίζει την ίδια της την κόρη…

Στην ταινία παίζουν οι: Adriana Ugarte, Rossy de Palma, Michelle Jenne, Emma Suarez, κ.α.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture