Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 10 Οκτωβρίου

Ζώδια

Κριός

Ευχάριστα και κοινωνικά ξεκινά η εβδομάδα, με ωραίες συναντήσεις και συζητήσεις, σε φιλικό κλίμα. Η τυχερή όψη Σελήνης-Δία φέρνει καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, ενώ ευνοεί τη δικτύωση και την εξέλιξη των σχεδίων σας. Το μέλλον φαίνεται θετικό. Αυξημένη αισιοδοξία. Ευεργετική επιρροή οι φίλοι, οι γνωστοί, ο σύντροφος και οι συνεργάτες.

Ταύρος

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με θετικές εξελίξεις, με το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία να φέρνει εύνοια από άτομα εξουσίας και δημοφιλία. Ευνοούνται οι επαγγελματικές επαφές, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες – φανείτε επικοινωνιακοί. Πιο άνετη η δουλειά και η καθημερινότητά σας σήμερα. Καλή μέρα επίσης για θέματα υγείας και διατροφής.

Δίδυμοι

Τυχερή κι αισιόδοξη μέρα, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία να αυξάνει το χιούμορ και τη χαρά, ενώ φέρνει και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, στις σπουδές και σε θέματα νομικά. Ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Καλή μέρα για ταξίδια, περιπέτειες κι επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Καλή μέρα επίσης για μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία, φιλοσοφία.

Καρκίνος

Αναπτερώνει τη ψυχολογία σας σήμερα η Σελήνη με τις θετικές όψεις που σχηματίζει, ενώ υπάρχουν και θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών. Πιθανόν να δεχτείτε μια οικονομική ενίσχυση. Αρκετά ερωτική μέρα επίσης, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας και να βιώσετε ικανοποίηση.

Λέων

Πολύ καλή μέρα για την κοινωνική σας ζωή και βιώνετε το καλό πρόσωπο των ανθρώπων. Ευχάριστες συναντήσεις, θετικές συζητήσεις και κάποια καλά νέα. Ιδανική μέρα για socializing, για γνωριμίες και νέες σχέσεις και συνεργασίες. Μεγαλύτερο αίσθημα αρμονίας. Καλή επίσης μέρα για συμφωνίες. Οι σχέσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές, συνεργάτες βελτιώνονται.

Παρθένος

Εύνοια σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης, ιδανική μέρα για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, καθώς αναμένεται να έχουν θετική κατάληξη. Βελτίωση στα έσοδα αλλά και στην καθημερινότητά σας, ωραίες αγορές. Επίσης καλή μέρα για νοικοκυριό και για ενασχόληση με θέματα υγείας και διατροφής.

Ζυγός

Μια ευνοϊκή μέρα για το ζώδιό σας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά και σε δημιουργικά project, ενώ κάνετε και ωραίες συναντήσεις και συζητήσεις. Καλή μέρα επίσης για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Αυξημένο χιούμορ και αισιοδοξία. Θετικές εξελίξεις πιθανές και σε σχέση με τα παιδιά. Ευκαιρίες διασκέδασης.

Σκορπιός

Ανακουφίζει σημαντικά την ψυχολογία σας σήμερα η Σελήνη με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει, ενώ βιώνετε και μια υποστήριξη απ' το περιβάλλον σας, ειδικά απ' τους δικούς σας. Θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, ενώ μπορεί να κλείνουν αισίως κάποια θέματα ή κύκλοι και να απελευθερώνεστε. Καλέστε φίλους στο σπίτι για φαγητό.

Τοξότης

Ωραίες συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης, οι οποίες ευνοούν την επικοινωνία, καθώς υπάρχει περισσότερη συμφωνία και αρμονία. Ωραίες επίσης βόλτες ή και ταξιδάκια. Μαθήματα, σεμινάρια, ευεργετικές πληροφορίες. Εύνοια σε γράψιμο. Επίσης εύνοια στη δικτύωση και στις φιλίες ή στην ενασχόλησή σας με ομάδες και με το ίντερνετ.

Αιγόκερως

Τον τομέα των οικονομικών σας τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει αναμένεται να φέρουν μια βελτίωση στα έσοδα. Κάνετε επίσης ωραίες αγορές. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, απόλαυση της ζωής. Επίσης εύνοια δέχεστε σε επαγγελματικά θέματα – καλή μέρα για συμφωνίες, γνωριμίες, συζητήσεις – άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά προς εσάς.

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας μπήκε σήμερα το πρωί η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ιδανική για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει δε, προσφέρουν χαρά, χιούμορ, τύχη, αισιοδοξία, ενώ φέρνουν και καλές εξελίξεις σε προσωπικά θέματα, σε σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, ή σε νομικά θέματα.

Ιχθύες

Αρκετά καλή μέρα, με την ψυχολογία σας αναπτερωμένη, λόγω των θετικών όψεων που σχηματίζει η Σελήνη, οι οποίες επίσης σάς ευεργετούν και οικονομικά – πιθανόν να δέχεστε μια ενίσχυση ή να υπάρχουν άλλες καλές εξελίξεις σε θέματα επενδύσεων, χορηγιών, ρυθμίσεων, δανείων κλπ. Καλή μέρα επίσης για τέχνη και πνευματικότητα – αίσθημα εξύψωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being