Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από τις 6 Οκτωβρίου στις ελληνικές αίθουσες το πολυσυζητημένο «The Neon Demon» με την 18χρονη Ελ Φάνινγκ

Από τις 6 Οκτωβρίου στις ελληνικές αίθου...

Σε διανομή της Tanweer

H νέα πολυσυζητημένη ταινία του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, με τίτλο «The Neon Demon» που έκανε την πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ των Κανών, ξεκινά να προβάλλεται από αυτή την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 στις ελληνικές αίθουσες, σε διανομή της Tanweer.

O 46χρονος Δανός σκηνοθέτης του νέο-νουάρ φιλμ «Drive», Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, ο οποίος και υπογράφει σκηνοθετικά το «The Neon Demon», αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ζούμε σε έναν κόσμο που η αξία της ομορφιάς συνεχώς ανεβαίνει. Ταυτόχρονα, όσο μεγαλώνουμε και η ομορφιά μας περιορίζεται, τόσο μεγαλώνει και η εμμονή μας με αυτήν…μία εμμονή που μπορεί να οδηγήσει έως και την τρέλα, όπως στην περίπτωση του Νάρκισσου».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η 18χρονη όμορφη ηθοποιός Έλ Φάνινγκ και οι Τζένα Μαλόουν, Μπέλα Χίθκοουτ, Άμπεϊ Λι, Καρλ Γκλούσμαν, Κιάνου Ριβς, Κριστίνα Χέντρικς, Ντέσμοντ Χάρινγκτον, Αλεσάντρο Νιβόλα.

Όταν η Τζέσι, ένα επίδοξο μοντέλο, μετακομίζει στο Λος Άντζελες, τα νιάτα και η ζωντάνια της καταβροχθίζονται από μια ομάδα γυναικών, με εμμονή στην ομορφιά, που θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, για να πάρουν αυτό που έχει. Το «The Neon Demon», που χαρακτηρίζεται ως θρίλερ τρόμου δίχασε τους κριτικούς ενώ η πορεία του στα ταμεία έχει έως τώρα αποφέρει κοντά στα 3,5 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Η Έλ Φάνινγκ έχει παίξει σε ταινίες όπως οι: «Maleficent», «Super 8», «Somewhere» και «We Bought a Zoo». Είναι αδελφή της επίσης ηθοποιού Ντακότα Φάνινγκ.

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί του «The Neon Demon» είναι οι: Τζένα Μαλόουν («Inherent Vice», σειρά ταινιών «The Hunger Games»), Μπέλα Χίθκοουτ («Pride and Prejudice and Zombies», «Dark Shadows»), Άμπεϊ Λι («Gods of Egypt», «Max Max: Fury Road»), Καρλ Γκλούσμαν («Love», «Stonewall»), Κιάνου Ριβς («John Wick», σειρά ταινιών «The Matrix»), Κριστίνα Χέντρικς («Mad Men», «Drive»), Ντέσμοντ Χάρινγκτον («Dexter», «The Dark Knight Rises»), Αλεσάντρο Νιβόλα («A Most Violent Year», «American Hustle»), και Τσαρλς Μπέικερ («Breaking Bad», «Wild»).

Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν συνυπογράφει και το σενάριο με τους Μέρι Λόους και Πόλι Στέναμ.

*Οι σινεφίλ είχαν την ευκαιρία να πρωτοδούν το "The Neon Demon" στο 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας. Η ταινία ενδεχομένως να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture