Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Κάτι... ΡΟΚ "παίζει" στην εστία του Πανεπιστημίου - Οι φοιτητές έφτιαξαν μουσική ομάδα και διοργανώνουν live με "Υπόγεια ρεύματα" και άλλους...

Πάτρα: Κάτι... ΡΟΚ "παίζει" στ...

Δείτε τον προγραμματισμό για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτώβρη

Rock, Nu Metal Live με τους Countown, Amantes Amentes, Ris la blue στην Εστία Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 15 Οκτώβρη 2016. Ωρα έναρξης 21:00 με ελεύθερη είσοδο. Λεωφορεία θα υπάρχουν και μετά το τέλος του live.

COUNTOWN

https://www.facebook.com/countownofficial

Οι COUNTOWN ήρθαν με την «Μουσική Πορνεία» στις αρχές του έτους (self-release) σε όλα τα webstores και σε φυσική μορφή special limited edition με τον ατόφιο Nu Metal Alternative Rock σκληρό ήχο τους και ταράζουν τα νερά της Ελληνικής Underground και όχι μονο σκηνής με τα δημοφηλέστερα singles τους «Κοίτα με, Φτάνει ως Εδώ και Δε σε Χρειάζομαι» , με πολλές ζωντανές εμφανίσεις στο Βιογραφικό τους με ένα πετηχυμένο release party στην Αθήνα και έχοντας κερδίσει τον διαγωνισμό της HELEXPO ,το Music Band Festival στα πλαίσια της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Amantes Amentes

(https://www.facebook.com/amantesamentesband)

Οι Amantes Amentes δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2012.

Η σύνθεση του σχήματος αποτελείται από το Θοδωρή Κέπα (Φωνή), Κώστα Μπερτόλη (Ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργο Καψάλη (Μπάσο), Φοίβο Ανδριόπουλο (Τύμπανα) και Αντώνης Μπάγιο (Πλήκτρα / Synth)

Το όνομα τους προέρχεται από μια λατινική φράση που σημαίνει "Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί" (πρώτο χρησιμοποιήθηκε από τον Ρωμαίο κωμωδιογράφο Τερέντιο, 185-159 π.Χ.).

Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος «Διαθέσεις» από την Final Touch και περιέχει έντεκα συνθέσεις του συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων τρία τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει: "Κι αν χαθώ", "Μη ρωτάς" και "Μαζί σου", τα οποία κυκλοφορήσαν και σε μορφή digital singles και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Η μουσική τους κινείται κυρίως σε ελληνόφωνους rock ρυθμούς αλλά έχουν επιρροές και από Funk, Reggae, Rock and Roll ακούσματα.

Μέχρι σήμερα... Έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας και της επαρχίας, σε γνωστές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, όπως River Party Festival (Καστοριά), Snak Festival (Ικαρία), Athens Beer Festival, Athens School Festival στη μουσική σκηνή της Τεχνόπολις, Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική Γκάζι (opening act στο Γιάννη Μηλιώκα) Αρχιτεκτονική Ζωγράφου, Kookoo Bar, Mike's Irish Bar, Silver Dollar κ.α.

Σημείο αναφοράς τους οι δυο συνεχόμενες παρουσίες τους στο 37ο και 38ο River Party Festival στο Νεστόριο Καστοριάς, ίδια ημέρα με καλλιτέχνες και σχήματα όπως Παύλο Παυλίδη, Γιάννη Αγγελάκα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Monika, Μαρίζα Ρίζου, Koza Mostra και Ορέστη Ντάντο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δικό τους κοινό, που τους ακολουθεί σε κάθε τους live!

Ris La Blue

https://www.facebook.com/rislablue

Μια πατρινή μπάντα από τους Ελίνα Υφαντίδου, Γιάννης Νίκας, Θάνος Ζαχείλας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Πάνος Μουλάς με Rock, Funk, Blues διασκευές.

Την Κυριακή 16 Οκτώβρη: Υπόγεια Ρεύματα LIVE (μαζί με Salto Mortale,Tsiri Band,ΦΑΚΑ) 

Είσοδος ελεύθερη. Ώρα έναρξης 21:00. Θα υπάρχουν λεωφορεία μέχρι το τέλος του live. Μπύρες 1 ευρώ, Ποτά 2,50 ευρώ.

Αφεθείτε προς τις πηγές, τα Υπόγεια Ρεύματα κυλούν ανάποδα...

Υπόγεια Ρεύματα

Τα Υπόγεια σε ένα full electric set από όλη την 20χρονη πορεία τους. Ακουστικά μέρη που αναδεικνύουν το έμφυτο λυρισμό τους μπαίνουν ανάμεσα από τις καταιγιστικές ηλεκτρικές τους διαδρομές και τις διασκευές-έκπληξη. Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια παρέα που πορεύεται 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα!

Πριν τα Υπόγεια Ρεύματα θα εμφανιστούν οι Salto Mortale, The Tsiri Band και οι Φ.Α.Κ.Α. 

Salto Mortale
Το συγκρότημα ''Salto Mortale'' ουσιαστικά δημιουργήθηκε στα τέλη του 2011 από τον Θανάση Αντωνόπουλο στην φωνή και στην κιθάρα και τον Δημήτρη Μουργελά στο μπάσο. Μετά από κάποιον καιρό γίνεται η προσθήκη του Γιώργου Μαρκόπουλου στην κιθάρα και έπειτα του Γιώργου Φούρου στο τύμπανα. H μπάντα απέκτησε πλήρη σύνθεση κάπου το 2013. Η βάση του συγκροτήματος είναι ανάμεσα στην Πάτρα λόγω σπουδών και την Τρίπολη λόγω καταγωγής.

Tsiri Band

To Tsiri Band γεννήθηκε από την ανάγκη της ομάδας “Τσιριτσάντσουλες” στο να υπάρχει ένα γκρουπ που θα καλύψει τις μουσικές ανάγκες των ανεξάρτητων παραγωγών τους και κινήται σε ένα ευρύ φάσμα της μουσικής. Από κλασική και ορχηστρική μουσική με πιάνο και μουσικό πριόνι, μέχρι δυνατά Drum n Bass, breakbeat, funky και ροκ στοιχεία οι Τσιριτσάντσουλες μας ταξιδεύουν πότε με την βοήθεια της ψυχεδέλειας και πότε με την βοήθεια μεγάλων ποιητών και νέων στιχουργών.

Φ.Α.Κ.Α.

Οι Φ.Α.Κ.Α δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2014 από τον Πάνο Γεωργόπουλο.Παίζουν κυρίως δικά τους κομμάτια. Το ύφος τους κινείται σε ήχους ροκ ,πανκ ,χιπ χοπ. Toν Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο με τίτλο ΄Ψάξε να κρυφτείς'.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture