Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 26 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Απ' τις πιο τυχερές επιρροές, η σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ γνωρίζετε ανθρώπους καλούς, που σας ευεργετούν και σας ενθουσιάζουν. Βιώνετε τη γενναιοδωρία των ανθρώπων. Ανοίγει η κοινωνική σας ζωή αυτή την εποχή. Παράλληλα, βιώνετε μεγαλύτερο αίσθημα ισορροπίας και χαράς.

Ταύρος

Πολύ τυχερή η σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ανοίγματα, δημοφιλία κι επιτυχίες στον εργασιακό χώρο, ενώ βελτιώνονται οι εργασιακές συνθήκες αλλά και το καθημερινό σας πρόγραμμα. Η δουλειά σάς δίνει χαρά τώρα. Επίσης θετικές εξελίξεις πιθανές σε θέματα υγείας και διατροφής. Εύνοια και σε σχέση με τα κατοικίδια.

Δίδυμοι

Μια φορά το χρόνο η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία φέρνει κάποια δώρα σε όλους, ενώ κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει πολύ καλές εξελίξεις στα ερωτικά, επιτυχίες των παιδιών, αυξημένη αυτοπεποίθηση και λάμψη, ενώ βιώνετε τη χαρά της ζωής και της δημιουργίας. Ευκαιρίες για διασκέδαση, επιτυχίες στο φλερτ.

Καρκίνος

Ανοίγει πολύ την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η γενναιόδωρη όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει και πολύ καλές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Καλές μέρες για αγορές και πωλήσεις. Ευεργεσία απ' τους δικούς σας, οι οποίοι λειτουργούν αρκετά γενναιόδωρα προς εσάς. Πιθανόν να διευρύνεται η οικογένειά σας.

Λέων

Αυτές τις μέρες με την τυχερή σύνοδο Ήλιου-Δία παίρνετε κάποια πολύ καλά νέα, ενώ ίσως κάνετε ευχάριστες γνωριμίες κι επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τη μάθηση – νέα σεμινάρια και πληροφορίες που βελτιώνουν τη ζωή σας. Εύνοια και στις μετακινήσεις – πιθανή αγορά οχήματος που σας ενθουσιάζει. Ευεργετικοί συγγενείς.

Παρθένος

Πάρα πολύ καλή για τα οικονομικά σας η γενναιόδωρη σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες είναι πιθανό να βελτιώνει σημαντικά τα έσοδά σας, ή μπορεί να προχωράτε σε πολύ καλές συμφωνίες, αγορές ή πωλήσεις. Ψώνια που σας δίνουν χαρά. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και απόλαυσης της ζωής.

Ζυγός

Ο Ήλιος συναντά τον Δία στο ζώδιό σας, μια απ' τις πιο τυχερές αστρολογικές επιρροές, που γίνεται μια φορά το χρόνο, και έρχεται τώρα να συμβεί στο ζώδιό σας και να σας φέρει δώρα διάφορα! Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευτυχείς εξελίξεις, ξεκινήματα, ανοίγματα, δημοφιλία, επιτυχίες, γνώσεις, διπλώματα, ταξίδια, και άλλα καλά.

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες με την ευεργετική σύνοδο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, φαίνεται να φέρνουν καρπούς κάποιες παλιότερες προσπάθειές σας, ή μπορεί να κλείνετε με επιτυχία ορισμένους κύκλους και θέματα. Παράλληλα, είναι μια επιρροή που προκαλεί πνευματική ανάταση και ψυχική ανακούφιση. Ιδανική για διαλογισμό – άνοιγμα πνευματικό. Στιγμές φυγής κι επαφής με τη φύση.

Τοξότης

Ευεργετικοί και γενναιόδωροι φίλοι έρχονται στη ζωή σας αυτές τις μέρες με την πολύ καλή και τυχερή σύνοδο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Φίλοι και γνωστοί σάς ανοίγουν δρόμους για το μέλλον, το οποίο τώρα φαίνεται θετικό – ανακτάτε την αισιοδοξία σας. Νέα σχέδια. Ευνοεί ιδιαίτερα τη συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Δημοφιλία εκεί και στα social media.

Αιγόκερως

Μια επιρροή πολύ τυχερή για τα επαγγελματικά σας, η σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες σημαντικές επιτυχίες, ανοίγματα, ευκαιρίες, άνοδο. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά και γενναιόδωρα. Παράλληλα, είναι μια επιρροή που αυξάνει την κοινωνική σας δημοφιλία, γίνεστε συμπαθείς, και η δημόσια εικόνα σας αποκτά λάμψη και τιμή.

Υδροχόος

Σας ευεργετεί ιδιαίτερα η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει σημαντικά ανοίγματα, επιτυχίες, γνώσεις, ταξίδια και κάποια δώρα. Εύνοια στις σχέσεις με το εξωτερικό και με ξένους. Σημαντική εύνοια επίσης σε θέματα σπουδών και νομικών. Μια επιρροή που προσφέρει όραμα και σας κάνει να ανακτάτε την αισιοδοξία σας.

Ιχθύες

Κορυφώνεται σήμερα η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία, η οποία είναι ευεργετική για θέματα οικονομικά κι ερωτικά κυρίως. Έτσι, αυτές τις μέρες μπορεί να λαμβάνετε κάποια δώρα οικονομικά, ίσως ορισμένα άτομα να είναι γενναιόδωρα μαζί σας, ή να προχωράτε σε καλές επενδύσεις και οικονομικές συνεργασίες. Άνοιγμα ψυχολογικό. Απογειωμένη κι ενθουσιώδης ερωτική ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being