Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες για το "Και οι 7 ήταν Υπέροχοι" στις 22 Σεπτεμβρίου

Πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες για το ...

Πρωταγωνιστούν ο Ντενζέλ Ουάσινγκτον και ο Ίθαν Χοκ με τον Κρις Πρατ

Η ταινία «Magnificent Seven – Και οι 7 ήταν Υπέροχοι» που θα την δούμε στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, αναμένεται σίγουρα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Το τρέιλερ της ήδη προβάλλεται στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα όπου φιγουράρει και το σχετικό πόστερ.

Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua (Training Day, Southpaw, The Equalizer) έχει το χάρισμα να κρατά καθηλωμένους τους θεατές με την κλιμακούμενη ένταση και την αγωνιώδη ατμόσφαιρα που δημιουργεί στις ταινίες του, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής του φιλμ, Feelgood.

Τώρα, έρχεται να καταθέσει τη δική του σύγχρονη οπτική στο ριμέικ της κλασικής ταινίας του 1960 με τον Γιουλ Μπρίνερ και τον Στιβ Μακουίν, «Και οι Επτά ήταν Υπέροχοι». Το βαρύ πυροβολικό από το all star καστ της νέας ταινίας είναι ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ερμηνείας Denzel Washington (Training Day, The Equalizer) ο φύλακας του γαλαξία Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World), ο 4 φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ethan Hawke (Boyhood, Before Midnight, Training Day, Maggie’s plan) και ο πρωταγωνιστής του Law and Order Vincent D’Onofrio.

Το σενάριο, που είναι βασισμένο στην ιστορία του Akira Kurosawa, έχουν επιμεληθεί οι Richard Wenk (The Equalizer) και Nic Pizzolatto (True Detective), ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Mauro Fiore (Avatar, Training Day).

Οι υπέροχοι επτά είναι αναλυτικά οι εξής: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo), και Red Harvest (Martin Sensmeier).

Η ταινία παρότι το είδος του γουέστερν θεωρείται τελευταία κάπως αντιεμπορικό, έχει τα φόντα να τραβήξει το κοινό στις αίθουσες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture