Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΘΑΝΕΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ STER H ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ BRIDGET JONES ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΕ ΖΕΛΒΕΓΚΕΡ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΟΣΜΟ

ΦΘΑΝΕΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ STER H ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ BRI...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εχει δίλημμα: Κόλιν Φερθ ή Πάτρικ Ντέμπσει;

H Μπρίτζετ Τζόουνς επέστρεψε: Είναι πια 43ετών και έγκυος, δίχως να έχει ξεθωριάσει διόλου ο άτσαλος, γκαφατζής, παρορμητικός εαυτός της. Η νέα ταινία «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» που ντεμπουτάρει αυτή την Πέμπτη στα Ster Cinemas της Ακτής Δυμαίων και σε όλη την Ευρώπη, την βάζει ξανά σε μπελάδες καθώς δε γνωρίζει τον πατέρα του μωρού και δυσκολεύεται να διαλέξει μεταξύ των δυο επίδοξων μπαμπάδων. Με λίγα λόγια Κόλιν Φερθ και Πάτρικ Ντέμπσει  διεκδικούν διασκεδαστικά την Ρενέ Ζελβέγκερ. Σε ποιόν όμως θα καταλήξει; Στον συντηρητικό και πιστό λονδρέζο ή στον σέξι αμερικάνο εκατομμυριούχο;

Οι διεθνείς κριτικές αν και μέτριες, επιμένουν πως η ηρωίδα παραμένει γοητευτική και χαριτωμένη, όσο κι αν η ταινία δεν έχει καμία σχέση με το τελευταίο ομώνυμο βιβλίο. (Επειδή το διαβάσαμε, η Μπρίτζετ είναι χήρα, με δυο παιδιά και «χαμένη» στα ραντεβού του διαδικτύου, ώσπου ερωτεύεται έναν 29χρονο και μετά τον γυμναστή του σχολείου. Επιπλέον ο άτακτος καρδιοκατακτητής Ντάνιελ που έχει υποδυθεί ο Χιου Γκραντ ζει)

 

Στο νέο φιλμ, ο πρώην σύζυγός της τη θέλει ξανά όταν η εκείνη παρασύρεται από τη γοητεία ενός πάμπλουτου, νεοφερμένου αμερικανού γόη. Ακολουθεί μια διασκεδαστική καθημερινότητα συνεχούς ανταγωνισμού μεταξύ των δυο εραστών και πιθανών μπαμπάδων με διάφορες απολαυστικές σκηνές ώσπου εκείνη να καταλήξει στον σωστό άνδρα για την ίδια και το παιδί της. Με γυναικολόγο την Εμμα Τόμσον και τους γνωστούς φίλους της στο πλευρό της αντιλαμβάνεται πως η ύπαρξη του παιδιού προέχει του ερωτικού πάθους.

Η 47χρονη Ζελβέγκερ που το τελευταίο διάστημα «οργώνει» τις πρωτεύουσες του κόσμου σε promo tour της ταινίας ομολογεί πως δεν ξέρει εάν η ηρωίδα κάνει τη σωστή επιλογή καθώς όπως συμβαίνει στη ζωή, με τον καιρό καταλαβαίνεις αν έπραξες σωστά. Τα media έχουν σταθεί ταυτόχρονα στα χρόνια που απείχε από το σινεμά αλλά και στα αλλοιωμένα από επεμβάσεις χαρακτηριστικά του προσώπου της… Επισημαίνουν επίσης πως η απουσία του Χιου Γκραντ είναι καθοριστική. Πάντως είναι σίγουρο πως θα περάσετε ευχάριστα βλέποντας την ταινία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View