Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την ποιητική βραδιά του συλλόγου Αλισσαίων - Πείρος

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την ποιητική βραδιά του σ...

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου κάτω Αχαΐας στις 19.30

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποιητική βραδιά που διοργάνωσε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων - Πείρος σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση παρευρέθηκαν εκατοντάδες άτομα, ανάμεσα τους ο βουλευτής Αχαΐας του «Ποταμιού» Ιάσονας Φωτήλας, ο Δήμαρχος Δυτικης Αχαΐας και ο πρώην δήμαρχος της περιοχής και νυν Δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, υπεύθυνη για θέματα δημόσιας ασφάλειας Ευσταθία Γιαννιά, κ.α.

Ακόμα παρέστησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γκοτσόπουλος, η υπεύθυνη στον τομέα Πολιτισμού Πατρούλα Κοκκίνη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Σπύρος Τραχάνης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νικόλαος Τσώκος, κ.α. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απαγγέλθηκαν ποιήματα των διακεκριμένων λογοτεχνών που τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά, ανάμεσα τους ο Σπύρος Βρεττός, κ.α., ενώ ακούστηκαν μουσικά τραγούδια από ποιήματα που μελοποιήθηκαν, των Γκάτσου, Σεφέρη, Ελύτη, κλπ.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης έγινε απονομή τιμητικών διακρίσεων ενώ κατά τους χαιρετισμένους ο πρόεδρος του συλλόγου Αλισσαίων – Πείρος, Μπαρμπούνης Δημήτρης δήλωσε ότι ο σύλλογος Αλισσαίων – Πείρος στους πέντε μήνες από την δημιουργία του έχει δώσει το στίγμα του στον πολιτισμό και με άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε την καλοκαιρινή περίοδο ( πολυφωνική - θεατρικές παραστάσεις μουσικές βραδιές κλπ) και έτσι θα συνεχίσει. Ακόμα ευχαρίστησε τον Ανδρέα Λάζαρη που είχε την όλη επιμέλεια αυτής της όμορφης εκδήλωσης προσθέτοντας ότι η παρουσία του στο σύλλογο ως μέλος είναι ιδιαίτερη τιμητική.

Τέλος εκφράζονται ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, τον δήμαρχο και την υπεύθυνη πολιτισμού του Δήμου, Χρήστο Νικολάου και Πατρούλα Κοκκίνη αντίστοιχα για την άψογη συνεργασία.

Οι φωτό είναι από το flashstarsskaipatras.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture