Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το "Utopian land" των Argo διασκευάστηκε από τους Common Touch και διακρίθηκε σε διαγωνισμό στη Ρωσία

Το "Utopian land" των  Argo δι...

Πήρε το χρυσό στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα χορωδίας 2016 στο Σότσι

Το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2016 στην Στοκχόλμη, το «Utopian Land» των Argo, μπορεί στην Ευρωπαική μουσική διοργάνωση να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ωστόσο έλαβε μέρος στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα χορωδίας 2016 στην πόλη Sochi της Ρωσίας που διοργανώθηκε τον προηγούμενο μήνα και κατάφερε να διακριθεί φέρνοντας έναν τίτλο ακόμα για τη χώρα μας.

Οι Argo, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του σωματείου φίλων της Γιουροβίζιον INFE Greece, αισθάνθηκαν υπερήφανοι από αυτή την επιτυχία μιας και έδωσαν την άδεια τους για να γίνει εκτέλεση του τραγουδιού με «μια άλλη μορφή» και τελικώς δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το επίσημο σωματείο φίλων του θεσμού του Ευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού INFE Greece, οι Common Touch που είναι γνωστό συγκρότημα στη χώρα του, με καριέρα αξιοζήλευτη και επιτυχίες, αμέσως μετά τη τέλος της φετινής διοργάνωσης στη Σουηδία, έσπευσαν να διασκευάσουν με το δικό τους τρόπο το τραγούδι μας και αποφάσισαν να διαγωνισθούν με αυτό στο Παγκόσμιο φεστιβάλ χορωδιών που διοργανώνεται στο Σότσι κάθε χρόνο.

Εκεί κατάφεραν να διακριθούν με το χρυσό βραβείο.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν "το τραγούδι των Argo αγαπήθηκε ιδιαίτερα σε αυτό το φεστιβάλ και κατάφερε να τους χαρίσει  23 βαθμούς σε σύνολο των 30.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως δήλωσαν, έδειξαν για το Utopian Land οι χώρες του Ισραήλ, του Λιβάνου, της Κίνας αλλά και της Ρωσίας".

Το γεγονός χαροποίησε ιδιαίτερα τους Argo, οι οποίοι προσφάτως κυκλοφόρησαν την νέα τους δουλειά με τον τίτλο "ΠΑΜΕ",  έσπευσαν να συγχαρούν τους "Ρώσους συναδέλφους τους" για την επιτυχία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture