Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών θιάσων

H Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων του Πανεπισ...

Festival Culture Olympia

Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών θιάσων –Festival Culture Olympia, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Οδυσσέας» στο Κατάκολο Ηλείας με το έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Φρανκ Μακ Γκίνες σε σκηνοθεσία Διονύση Βούλτσου. Συμμετείχαν 7 ερασιτεχνικοί θίασοι από όλη την Ελλάδα.

Είχαν προηγηθεί οι απαραίτητες πρόβες-αλλαγές από τον σκηνοθέτη Διονύση Βούλτσο πριν πραγματοποιηθεί το ταξίδι προκειμένου η παράσταση να προσαρμοστεί στον καινούργιο χώρο.Η Θ.Ο.Ε.Π.Π. έδωσε μία καταπληκτική μεταμεσονύκτια παράσταση η οποία προκάλεσε αρχικά μεγάλη συγκίνηση, τεράστια έκπληξη και θέμα συζήτησης στους θεατές, με την αρτιότητα και τον επαγγελματισμό των ηθοποιών. Συντελεστές:Σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει ο Διονύσης Βούλτσος.

Τους φωτισμούς ο Νίκος Σωτηρόπουλος. Την επιμέλεια των σκηνικών, των κοστουμιών και το φροντιστήριο ανέλαβαν τα μέλη της ομάδας. Βοηθοί σκηνοθέτη ήταν η Γωγώ Τζιώρα και η Ιωάννα Κατσιγιάννη.

Τους ήρωες ενσαρκώνουν οι: Μαριετίνα Βαρβαρίγου, Χαράλαμπος Κατραβάς, Άννυ Λαμπροπούλου, Κίρα Μουμλάντζε, Αναστασία Ντρίζη, Μάσιγκα Παπαϊωάννου και Κωνσταντίνος Τρίγγος.Στον ήχο και στα φώτα η Γωγώ Τζιώρα. Φωτογραφίες ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος και την επιμέλεια της αφίσας έκανε ο Άνθιμος Γκοτσόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture