Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι ταινίες "Ψάχνοντας την Ντόρι" και "Που πάω Θεέ μου;" προβάλλονται από σήμερα στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Οι ταινίες "Ψάχνοντας την Ντόρι&quo...

Το "Ψάχνοντας την Ντόρι" προβάλλεται μεταγλωττισμένο στις 20.30

Από σήμερα Πέμπτη 1/9/2016 και έως την προσεχή Τετάρτη 7/9 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο Πατρών θα προβάλλεται στις 20.30 το βράδυ η νέα πολύ επιτυχημένη ταινία της Ντίσνει και της Pixar "Ψάχνοντας την Ντόρι" που είναι η συνέχεια του αγαπημένου φιλμ του 2003 «Ψάχνοντας τον Νέμο».

Η ταινία σε σκηνοθεσία των Άντριου Στάντον, Άνγκους ΜακΛέιν που τα έχει πάει θαυμάσια εμπορικά ενώ έχει πάρει και καλές κριτικές, θα προβληθεί στο σινέ Κάστρο στο Ρίο στην μεταγλωττισμένη κόπια με τις φωνές της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Αθερίδη. Στην Ντόρι στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια, δανείζει τη φωνή της η Έλεν Ντε Τζένερις.

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του Νέμο στο σπίτι του είναι η σειρά της ξεχασιάρας Ντόρι, του μικρού μπλε ψαριού, να ηγηθεί μιας νέας αναζήτησης. Η συμπαθέστατη μπλε ψαρίνα ξεκινά μια επικίνδυνη εκστρατεία για να βρει την οικογένειά της στην άλλη άκρη του ωκεανού καταλήγοντας σ’ ένα θαλάσσιο ινστιτούτο στην Καλιφόρνια.

Στο μεταξύ για αργότερα στις 22.15, στο σινέ Κάστρο στο Ρίο, από σήμερα 1/9 έως και την προσεχή Κυριακή 4/9 θα παίζεται η Ιταλική κωμωδία "Που πάω Θεέ μου; - Quo Vado». Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Τζενάρο Νουνζιάντε και παίζουν οι Κέκο Ζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι. Βυθισμένος στη ρουτίνα του δημοσίου υπαλλήλου, ο Κέκο πέφτει θύμα του νέου νόμου περί εθελουσίας εξόδου. Αντιστέκεται όσο μπορεί αλλά η κυβερνητική υπεύθυνη είναι αποφασισμένη να τον στείλει μέχρι και τον Βόρειο Πόλο προκειμένου να τον αναγκάσει να παραιτηθεί. Πρόκειται για μία φάρσα με ένα επίκαιρο λόγω της οικονομικής κρίσης σενάριο.

Από την Δευτέρα 5/9 στο σινέ Κάστρο στο Ρίο θα επανέλθει στην βραδινή προβολή των 22.15 έως και τις 7/9 η γαλλική κομεντί «Στάσου στο ύψος σου» με τον Ζαν Ντιζαρντέν.

Από την Πέμπτη 8/9 σύμφωνα με πληροφορίες, το σινέ Κάστρο στο Ρίο θα φέρει σε εναλλασσόμενες προβολές το νέο φιλμ του "Τζέισον Μπορν" με τον γοητευτικό σταρ Ματ Ντέιμον καθώς και το «Café Society» του Γούντι Άλεν με τους Στιβ Καρέλ, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Κρίστεν Στιούαρτ και Μπλέικ Λάιβλι.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture