Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου

Τα ζώδια

Κριός

Όμορφες παρουσίες θα φέρει στη ζωή σας η Αφροδίτη απ' το Ζυγό έως τις 23/9, ένα διάστημα με φλερτ, νέους δεσμούς, καλές συνεργασίες και με περισσότερη αρμονία στις σχέσεις. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος σήμερα, και μέχρι τις 22/9 θα φέρει καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις στο χώρο δουλειάς, αλλά και σε θέματα υγείας και καθημερινών ρουτινών.

Ταύρος

Θα βελτιώσει τις εργασιακές συνθήκες και την καθημερινότητά σας η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία έως τις 23/9 θα κάνει τη δουλειά σας πιο απολαυστική. Πιθανά φλερτ στο χώρο δουλειάς. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και μέχρι τις 22/9 είναι πιθανό να φέρει ερωτικές επανασυνδέσεις ή αναθεωρήσεις, αλλά και καθυστερήσεις σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project.

Δίδυμοι

Θετική για τα αισθηματικά σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ζυγό έως τις 23/9 - ευκαιρίες για φλερτ και ωραίες στιγμές έρωτα και διασκέδασης. Βελτίωση επίσης στις σχέσεις με τα παιδιά. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και θα επηρεάσει κυρίως θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων έως 22/9, με τις γνωστές καθυστερήσεις του. Φέρνει επίσης το παρελθόν στο παρόν.

Καρκίνος

Εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων θα φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία έως τις 23/9 θα βελτιώσει επίσης τις σχέσεις σας με τους δικούς σας. Γαλήνια συναισθήματα. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και θα φέρει τις γνωστές του καθυστερήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις έως τις 22/9, αλλά και αρκετά reunion.

Λέων

Πιο ήπιο και γλυκό θα κάνει τον τρόπο που επικοινωνείτε η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, ενώ μέχρι τις 23/9 θα δώσει την ευκαιρία για όμορφα ταξιδάκια, βόλτες και συναντήσεις. Ειρήνη νου. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα κι αγορές ή πωλήσεις έως τις 22/9, είναι όμως πιθανές κι επιστροφές χρημάτων.

Παρθένος

Φεύγει η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αλλά τώρα θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας, με βελτίωση εσόδων και με ωραίες αγορές έως 23/9. Απόλαυση της καλής ζωής. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στο ζώδιό σας και θα κάνετε αναθεωρήσεις προσωπικές έως τις 22/9, ένα διάστημα όπου κάποια ξεκινήματα μπορεί να πάνε πίσω. Συναντήσεις με άτομα απ' τα παλιά

Ζυγός

Στο ζώδιό σας μπαίνει η γλυκιά Αφροδίτη σήμερα, και μέχρι τις 23/9 θα απογειώσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ θα είναι περίοδος νέων σχέσεων και συνεργασιών. Βελτίωση οικονομική. Η αναδρομή του Ερμή θα φέρει αρκετούς απολογισμούς έως τις 22/9, το παρελθόν ίσως σας “στοιχειώσει”, ενώ θα είναι περίοδος κλεισίματος κύκλων και θεμάτων.

Σκορπιός

Το πέρασμα της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 23/9, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανοί και μυστικοί δεσμοί ή ανεκπλήρωτοι έρωτες. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και θα φέρει παλιούς φίλους και γνωστούς στη ζωή σας, αλλά και επαναδραστηριοποίηση σε ομάδες και συλλόγους, έως 22/9.

Τοξότης

Όμορφες στιγμές με τις παρέες σας υπόσχεται η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, ενώ μέχρι τις 23/9 είναι πιθανά και φλερτ μέσα απ' το διαδίκτυο ή μέσα από ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις κι αναθεωρήσεις κυρίως στα επαγγελματικά έως τις 22/9, ενώ κάποιοι μπορεί να επιστρέψετε σε παλιές δουλειές.

Αιγόκερως

Βελτίωση στη δημόσια κι επαγγελματική σας εικόνα υπόσχεται η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, ενώ μέχρι τις 23/9 θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Εποχή συνεργασιών. Καλές δημόσιες σχέσεις. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και θα φέρει αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών, αλλά και στη φιλοσοφία ζωής σας.

Υδροχόος

Ευνοϊκή για το ζώδιό σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ζυγό έως τις 23/9, η οποία θα ομορφύνει την εμφάνισή σας, θα φέρει ωραία ταξίδια, φλερτ με ξένους, αλλά και εύνοια σε σπουδές και νομικά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα προκαλέσει καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα έως τις 22/9, σε δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, συντάξεις, κλπ.

Ιχθύες

Ωραία ερωτική ζωή υπόσχεται η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 23/9 θα κάνει το δεσμό σας πιο ουσιαστικό και ικανοποιητικό. Εύνοια και σε οικονομικά ζητήματα. Ο ανάδρομος Ερμής ταυτόχρονα αναμένεται να φέρει επανασυνδέσεις έως τις 22/9, τόσο με παλιούς έρωτες, όσο και με καλούς φίλους ή συνεργάτες. Αναθεωρήσεις στις σχέσεις.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being