Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τράβηξε τους Έλληνες φαν η περιπέτεια «Suicide Squad – Ομάδα Αυτοκτονίας» -Ξεχωρίζουν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τζόελ Κίναμαν

Τράβηξε τους Έλληνες φαν η περιπέτεια «S...

Καλός και ο Γουίλ Σμιθ αλλά το σενάριο "παιδαριώδες"

Ένα φιλμ τρόμου με τίτλο «Don’t Breath» πήρε τα πρωτεία στο Αμερικάνικο box office, το περασμένο τριήμερο 26-28 Αυγούστου 2016 με 26 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, αφήνοντας μετά από 3 εβδομάδες πρωτοκαθεδρίας στη 2η θέση το φιλμ «Suicide Squad – Ομάδα Αυτοκτονίας» με 12,1 εκατομμύρια δολάρια. Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Άγιερ και την DC Comics και τη Warner από πίσω της, ωστόσο συνεχίζει να σαρώνει, έχοντας φτάσει στις ΗΠΑ τα 282 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 354 στον υπόλοιπο κόσμο.

Η ταινία ξεκίνησε να παίζεται με επιτυχία και στην Ελλάδα (και στα Στερ σίνεμας της Πάτρας) από την περασμένη Πέμπτη 25/8/2016 σε διανομή της Tanweer (προβάλλεται και 3d) και απ’ όσο είδαμε, τις πρώτες δύο ημέρες η προσέλευση ήταν μεγάλη ιδίως από τους φαν των κόμικ ηρώων.

Το φιλμ «απογειώνεται» και κερδίζει το ενδιαφέρον χάρη κυρίως στις ερμηνείες ενός εντυπωσιακού καστ με επικεφαλής τη σέξι Μάργκοτ Ρόμπι, τον 36χρονο Σουηδό Τζόελ Κίναμαν που έχει και μία ανθρώπινη, δραματική σκηνή και τον 48χρονο Γουίλ Σμιθ. Από κοντά ξεχωρίζουν και ο Τζέι Χερντάντεζ ως ο El Diablo που εξαπολύει φλόγες με τα χέρια του και η Βαιόλα Ντέιβις ως η επικεφαλής της κυβέρνησης που μαζεύει την «επικίνδυνη» αυτή συμμορία των έγκλειστων ανθρώπων με τις ειδικές ικανότητες αλλά την εγκληματική φύση στο είναι τους.

Επίσης μας άρεσε η σκηνοθεσία, η μουσική επένδυση και τα τραγούδια  της ταινίας, η «σκοτεινιά» της αλλά πραγματικά είναι κρίμα οι ηθοποιοί του φιλμ (ανάμεσα τους και το μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν) να υπηρετούν ένα τόσο σαχλό και ανόητο σενάριο. Σε επίπεδο σεναρίου η ταινία χάνει πολύ και αυτό επισημαίνεται από τους περισσότερους κριτικούς.

Στα συν πάντως μετράμε και την παρουσία του Μπεν Άφλεκ ως Μπάτμαν που κάνει την εμφάνιση του σε 3 σκηνές του «Suicide Squad». Πάντως το φινάλε του φιλμ όπου τον απόλυτο κακό ερμηνεύει ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζάρεντ Λέτο, μας υπόσχεται άμεσα μία συνέχεια!

Την ίδια ώρα η άλλη  καινούρια ταινία που ήδη παίζεται και στην Πάτρα «Το Μούτρο: Η Επιστροφή, Mechanic Resurrection» (διανομή από Odeon) με τους σέξι Τζέισον Στάθαμ και Τζέσικα Άλμπα, ξεκίνησε την πορεία της στις ΗΠΑ ικανοποιητικά με περίπου 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture