Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το φιλμ «Ένα Ολόγραμμα για τον βασιλιά" προβάλλεται στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο

Το φιλμ «Ένα Ολόγραμμα για τον βασιλιά&q...

Ώρα έναρξης προβολής στις 22.00

Για όσους επιλέξετε να πάτε θερινό σινεμά, στο σινέ Κάστρο στο Ρίο στην οδό Σώμερσετ (τηλ. 2610 994765) προβάλλεται έως και την ερχόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, στις 22.00 η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον 60χρονο σούπερ σταρ Τομ Χανκς, βραβευμένο με 2 Όσκαρ, «Ένα Ολόγραμμα για τον βασιλιά - A Hologram for the King».

Η σκηνοθεσία είναι του Γερμανού Τομ Τίκβερ, με τον οποίο ο Χανκς είχε συνεργαστεί και στην ταινία φαντασίας «Cloud Atlas».

Συμπρωταγωνιστούν οι Αλεξάντερ Μπλάκ και Τρέισι Φέργουει.

Διάρκεια: 98 λεπτά

Η συγκεκριμένη ταινία έκανε την πρεμιέρα στην Αθήνα την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 και τράβηξε το ενδιαφέρον των σινεφίλ, έχοντας κόψει ως τώρα πάνω από 25.000 εισιτήρια.

Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για να πουλήσει την εφεύρεση του στον πάμπλουτο τοπικό μονάρχη. Εκεί θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να συναντήσει τελικά τον βασιλιά, ενώ θα γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια μιας γοητευτικής γυναίκας. Η ταινία έχει βγει σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ και της Seven Films. Ο 51χρονος Γερμανός δημιουργού Τομ Τίκβερ έχει κάνει και την γνωστή ταινία «Τρέξε Λόλα Τρέξε».

Το σενάριο προέρχεται από το ομώνυμο μυθιστόρημα του 46χρονου συγγραφέα από την Βοστώνη, Ντέιβ Έγκερς (το οποίο κυκλοφόρησε και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Κέδρος).

Εκ των παραγωγών της ταινίας που βγήκε στις Αμερικάνικες αίθουσες στα τέλη του περασμένου Απριλίου είναι και ο ίδιος ο Τομ Χανκς. Ο 60χρονος Χανκς που είναι παντρεμένος με την Ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον, υποδύεται τον Alan Clay, έναν μεγαλοπειχειρηματία - businessman, που λόγω της οικονομικής κρίσης θα αναζητήσει την επαγγελματική του τύχη, στη Σαουδική Αραβία. Το στόρι μοιάζει πραγματικά επίκαιρο. Συμπρωταγωνιστούν ακόμα οι Sidse Babett Knudsen, Tom Skerritt, Sarita Choudhury, και ο Ben Whishaw.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture