Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΟΣΟ… EIGHTIES ΑΝΤΕΧΕΤΕ; ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ (ΒΕΛΟΥΔΑ, ΠΑΓΙΕΤΕΣ, ΦΙΟΓΚΟΙ, ΛΕΟΠΑΡ, ΜΠΡΟΚΑΡ ΑΛΑ ΠΑΛΑΙΑ)

ΠΟΣΟ… EIGHTIES ΑΝΤΕΧΕΤΕ; ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ Α...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Υves je t’aime!

Τα πρώτα «μηνύματα» της γκαρνταρόμπας του ψύχους τα εισπράττουμε ήδη σε trendy πολυεθνικές αλυσίδες και fashion luxury βιτρίνες του εξωτερικού. Tα διεθνή media μας προετοιμάζουν δεόντως για τα πρώτα απαραίτητα ψώνια, ενώ η Ελλάδα φοράει ακόμα πεισματικά μπικίνι. Οσες ακολουθούν βέβαια τη μόδα, δεν μπορεί παρά να είναι περίεργες για την «επόμενη μέρα». Σας δίνουμε λοιπόν μια γεύση από τις βασικές ενδυματολογικές τάσεις της νέας σαιζόν, μέσα από καμπάνιες, φωτογραφίσεις, πασαρέλες, εξώφυλλα. Αντίο seventies, καλημέρα eighties. H σιλουέτα αλλάζει και το στυλιστικό σύμπαν «θυμάται» πως διαθέτουμε …μέση

*Πανηγυρική επιστροφή κάνει το ΒΕΛΟΥΔΟ. Με την απαλή του, μεγαλοπρεπή και πολυτελή υφή εξαπλώνεται θεαματικά σε φορέματα, σακάκια, ζιπ-κιλότ, κοστούμια, μπότες, γόβες με μπαρέτες και κορδόνια. Valentino, Gucci, Saint Laurent το υποστηρίζουν ένθερμα. Ειδικά τα σιφόν κιτρινωπά βελούδινα φορέματα του Valentino προβάλλονται υπερβολικά κι αντιγράφονται ήδη με τις σταρ  να το έχουν λανσάρει πρώιμα παρά τη ζέστη.

*Ακούγονται πολύ φαντεζί αλλά καθιερώνονται: οι ΠΑΓΙΕΤΕΣ καταλαμβάνουν vintage μίντι φορέματα (Dolce e Gabbana, Tommy Hilfiger), τοπ του  ’80 με βολάν, κολάν και στενές φούστες (Saint Laurent) ως ωδή στον αξέχαστο Yves και υπόκλιση στη disco εποχή.

* Όπως και πέρυσι οι αεράτες ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ χαιδεύουν το σώμα με φιόγκους, βολάν και βικτωριανά φρου-φρου. (Ξεχάστε τα εφαρμοστά ζέρσει μπλουζάκια που δείχνουν φθηνά αποκαλύπτοντας παχάκια)

*Ζεσταθείτε με ΣΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΣΕΙΡΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΑ ΠΑΛΤΑ. Givenchy, Prada, Tommy Hilfiger κινούνται σε στρατιωτικό πνεύμα.

 

 

*Τα νέα  BOMBER & ΒΙΚΕR JACKETS διαθέτουν ανάγλυφους άνθινους κήπους και καψούλια που θα συναντήσουμε και σε πολλά μποτάκια και γοβάκια.

 

*ΤΟΥΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΣΕ ΦΟΥΣΤΕΣ χαρίζουν κίνηση στη σιλουέτα. Οι πρώτες εμπνευσμένες από τον κόσμο του μπαλέτου και οι δεύτερες ως new retro αναπόληση που «κρατάει» από πέρυσι.

*Τολμήστε ΤΡΕΛΟ «ΜΠΛΕΞΙΜΟ» ΜΕ MΠΡΟΚΑΡ, ΚΑΡΩ, ΕΜΠΡΙΜΕ, ΛΕΟΠΑΡ. Η επιρροή του οραματιστή του οίκου Gucci, Αλεσσάντρο Μικέλε είναι αδιαμφισβήτητη

*DRAMA COYTURE ΚΑΙ SPORTSWEAR ΠΙΝΕΛΙΕΣ. Καταιγισμός σκοτεινής δαντέλας και σατινέ «κόμπων» που παραπέμπουν στην υψηλή ραπτική απέναντι σε αθλητικά φερμουάρ και νάυλον σε πρωτοποριακούς όγκους

 

*ΤΟ BOHO CHIC γίνεται πιο ρομαντικό και ραφινάτο. Ο οίκος Chloe  επιμένει στη ρευστότητα, αλλά το φολκόρ γίνεται πιο διακριτικό και παστέλ.

 

*Η παλέτα του ΡΟΖ ΚΑΙ ΜΟΒ φωτίζει τη ντουλάπα μαζί με καθετί ΜΕΤΑΛΙΖΕ. Tα κουφέτα και η  λάμψη είναι must, περισσότερο από ποτέ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View