Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Το Μονο Metal Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά

Αίγιο: Το Μονο Metal Festival επιστρέφει...

Το Σάββατο 13 Αυγούστου

Το MONO METAL Open-Air Festival, είναι ένα γεγονός, αποτέλεσμα θετικής ενέργειας, διάθεσης και δραστηριοποίησης για μουσική, όπως ακριβώς τη θέλουμε. Το Σάββατο 13 Αυγούστου, πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Αιγίου, festival σκληρής μουσικής.

Σκοπός του festival είναι να εδραιωθεί και χρόνο με το χρόνο να μεγαλώνει, ενώνοντας μουσικούς από κάθε μέρος της Ελλάδας και όχι μόνο.

Line up 2016:

- Special Guest 3η Εποχή (Αίγιο)

- Devil made me do it (Αθήνα)

- HERITAGE (Άρτα)

- Sober On Tuxedos (Μέγαρα)

- Beyond Perception (Αθήνα)

- Hypnotic Nausea (Αγρίνιο)

- Serenity Broken Official (Αθήνα)

Τοποθεσία: Kτήμα, 500 μέτρα μετά τις εργατικές κατοικίες προς Διγελιώτικα, Αίγιο.

Είσοδος: Ελεύθερη

Πόρτες: 18:45

Έναρξη: 19:45

Μετά το switch off των ενισχυτών, θα ακολουθήσει After Party @Beachhouse Nikoleika \m/

POSTER DESIGN: The Bastart (thebastart.deviantart.com)

Μικρές παρουσιάσεις των σχημάτων:

***3Η Εποχή (Αίγιο)

Η 3η Εποχή δημιουργήθηκε το 2000 από μια παρέα φίλων στο Αίγιο. Η αγάπη τους για τη μουσική και το ανήσυχο πνεύμα, τους οδήγησε στην ίδρυση του σχήματος. Το 2004 ηχογραφούν το πρώτο cd και περιέχει 11 δικά τους κομμάτια όπου έγινε και παρουσίαση στο περιοδικό metal hammer (τεύχος 244/απρίλιος/2005) παίρνοντας πολύ καλές κριτικές.

Το ύφος του δίσκου χαρακτηρίζεται από την πλούσια μελωδικότητα και τις βαριές ηλεκτρικές κιθάρες ενώ είναι επηρεασμένο αρκετά από την ελληνική ροκ αλλά και τη metal σκηνή και πάντα με ελληνικό στίχο.

Το 2005 συμμετέχουν στο διαγωνισμό του Ωδείου Φίλλιπος Νάκας - Pop και Rock Φεστιβάλ, όπου επελέγησαν από 700 περίπου συγκροτήματα στα 27 πρώτα όπου και συμμετείχαν τελικά στον live τελικό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Μετά από αυτή τη μακρόχρονη διαδρομή που συνεχίζει μέχρι και σήμερα, με δυνατές live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, συμμετοχές σε συλλογές (Atlantis – Pure Rock vol.6, Underground Tapes - Avatar, Greek Metal Scene- Underground Όνειρα 3) και φεστιβάλ, το συγκρότημα 3η Εποχή έχει πλέον αρκετούς υποστηρικτές αλλά και fun ιδιαίτερα στην περιοχή του Αιγίου γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον της τοπικής εφημερίδας «Πρώτη της Αιγιαλείας» κάνοντας ένα εκτενές αφιέρωμα στο συγκρότημα και στην Ιστορία του.

Το 2011 κυκλοφόρησαν το δεύτερο αυτοχρηματοδοτούμενο δίσκο τους με τίτλο «Φονική Μηχανή» ο οποίος κινείται σε πιο metal μονοπάτια διατηρώντας τον ελληνικό στίχο σαν βάση. Αυτή τη στιγμή ο τρίτος τους δίσκος ήδη βρίσκεται στα σκαριά με έναν πιο ώριμο ήχο έχοντας πλέον τη δική τους ταυτότητα στην ελληνική μουσική σκηνή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture