Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τυχεροί οι άνδρες της Πάτρας: Έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, με έκπτωση έως και 50%

Τυχεροί οι άνδρες της Πάτρας: Έχουν την ...

Ποιότητα, γούστο & φινέτσα!

Φινετσάτα ρούχα, μοντέρνα και διαχρονικά ταυτόχρονα, για κάθε ηλικία και για κάθε στιγμή της ημέρας. Για τους πολύ μοντέρνους, για τους απόλυτα κλασικούς, για όλους όσους θέλουν να κερδίζουν τα βλέμματα και για κάθε άνδρα που διαθέτει φινέτσα, άποψη και αγαπά την καλή αισθητική, το νέο Principe είναι η κατάλληλη επιλογή!

Με απλά μυστικά έξυπνου στιλ και πάντα με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού του Principe, ο άνδρας αισθάνεται ότι μπορεί να κλέψει την παράσταση φορώντας αυτό που πραγματικά του ταιριάζει.

Τώρα, είναι η ιδανική ευκαιρία για όλους τους άνδρες να επωφεληθούν τις μεγάλες εκπτώσεις του Principe που φθάνουν έως και -50% και να ανανεώσουν το στιλ τους!

T-shirt, πόλο μπλουζάκια, πουκάμισα, βερμούδες και παντελόνια για κάθε στιγμή, πολλά αξεσουάρ που ολοκληρώνουν την ανδρική εμφάνιση και βέβαια κοστούμια για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, μπορείτε να τα βρείτε τώρα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, στο νέο Principe.

Το νέο Principe βρίσκεται στην οδό Ερμού 54 & Μαιζώνος, ενώ και στην οδό Γεροκωστοπούλου 23 & Κανακάρη (στον πεζόδρομο) εξακολουθεί να βρίσκεται το πρώτο κατάστημα για όσους δεν αλλάζουν συνήθειες...

Δείτε την collection του Principe εδώ:

Principe - Κατάστημα αντρικών ενδυμάτων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά