Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ολοκληρώθηκε η Έκθεσης Ζωγραφικής από το Εικαστικό Εργαστήρι του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Ολοκληρώθηκε η Έκθεσης Ζωγραφικής από το...

Άλλη μια ξεχωριστή εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη

Μια μέρα πριν φύγει ο Ιούνιος ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση Ζωγραφικής-Χειροτεχνίας των παιδικών ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, στην Αγορά Αργύρη.

Οι μικροί και οι μεγάλοι που βρέθηκαν στην Αγορά Αργύρη τις προηγούμενες ημέρες είχαν την χαρά να θαυμάσουν από κοντά δημιουργήματα φτιαγμένα από τα χέρια των παιδιών. Ο Αλέξης Φραγκούλης, ο δάσκαλος των τμημάτων Ζωγραφικής –Χειροτεχνίας του Λυκείου για άλλη μια φορά κατάφερε να ξυπνήσει το ταλέντο και να ταρακουνήσει την φαντασία των μαθητών του.

Τα απογεύματα της Παρασκευής, μιας ολόκληρης χρονιάς  ιδέες, έκφραση, δημιουργίες, ελευθερία  είχαν την τιμητική τους! Ο δάσκαλος των εικαστικών μαζί με τα μικρά μαςέφτιαξαν πορτραίτα, αντέγραψαν έργα του Πάμπλο Πικάσο, Συν-εργάστηκαν και συν-δημιούργησαν ανά ζεύγη, ονειρεύτηκαν με άσπρο – μαύρο, «έκαναν» τομή στα έντομα, ζωγράφισαν ελεύθερα ό,τι ήθελαν, φαντάστηκαν τις Κυκλάδες συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, έφτιαξαν μάσκες με ερέθισμα την παράδοσή μας, κατασκεύασαν κάδρα από πλαστελίνη, ψάρεψαν τα ψαράκια της χρονιάς με το πινέλο τους, αντέγραψαν τα δώρα από το τσουβαλάκι του Άγιου Βασίλη, σχεδίασαν τον κήπο από την γνωστή ιστορία του ΌσκαρΟυάιλντ «Ο σκληρόκαρδος γίγαντας», αποτύπωσαν σε χαρτόνι γκραβούρες με πόλεις, χωριά, την Ακρόπολη  μεγεθυμένες  με την βοήθεια του προτζέκτορα, χάραξαν χάρτινα πλαστικοποιημένα πιάτα... Πράγματι πιο δημιουργικά και πιο φαντασμαγορικά απογεύματα Παρασκευής δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν!!!

Αυτά λοιπόν και άλλα πολλά είδαν από κοντά στην  Έκθεση Ζωγραφικής που ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Ιουνίου με τα Εγκαίνια της Έκθεσης και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016!

Η Πρόεδρος του ΛτΕ Πατρών, Κατερίνα Πολυκρέτη αφού έδωσε τα συγχαρητήρια στον Αλέξη Φραγκούλη και σε όλα τα παιδιά, ευχήθηκε να είναι πάντα τόσο ξεχωριστή η δουλειά και τα έργα των μικρών καλλιτεχνών!!!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture