Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουνίου

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Ερμής και θα κάνει πολύ επικοινωνιακή τη ζωή σας μέχρι τις 14/7, ένα διάστημα με πολλές συζητήσεις, επαφές, γνωριμίες και συμφωνίες. Επίσης θα είναι εποχή με αρκετές μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Έντονη νοητική δραστηριότητα, αρκετό διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Δίδυμοι

Φεύγει απ' το ζώδιό σας ο επικοινωνιακός Ερμής, περνάτε σε πιο ήσυχη περίοδο, ενώ τώρα θα τονίσει θέματα οικονομικά. Έτσι, μέχρι τις 14/7 θα είναι ένα διάστημα με συζητήσεις, συμφωνίες και διάφορες συναλλαγές οικονομικές, ενώ μπορεί να έχετε ιδέες για έσοδα. Η σκέψη σας θα εστιαστεί περισσότερο σε θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας και απολαύσεων.

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο ζωηρός κι επικοινωνιακός Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 14/7 που θα κάτσει θα κάνει ανάλογα επικοινωνιακή κι ανάλαφρη τη ζωή σας. Ένα διάστημα με πολλές επαφές, ιδέες, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες, αλλά και με πολλές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Πιθανό ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Κάνετε σκέψεις για νέα πράγματα.

Λέων

Το πέρασμα του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 14/7, θα φέρει το κλείσιμο οικονομικών, γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων και κύκλων. Πιθανό και τελείωμα κάποιας φιλίας. Μια εποχή με παρασκήνια και με πολλές σκέψεις, αλλά και με ιδέες που κυοφορούνται για να εκδηλωθούν απ' τις 14/7. Αρκετοί επίσης απολογισμοί.

Παρθένος

Ιδιαίτερη κινητικότητα στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης αυτή την εποχή, και με την αλλαγή ζωδίου τώρα του Ερμή να τον ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο. Έτσι, μέχρι τις 14/7 θα είναι ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ ίσως κάνετε και κάποια ομαδικά μαθήματα ή σεμινάρια. Έντονη ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media.

Ζυγός

Παρουσιάζεται ιδιαίτερη κινητικότητα στα επαγγελματικά σας αυτή την εποχή, ενώ τώρα που αλλάζει ζώδιο ο Ερμής θα φέρει ακόμα περισσότερη, με πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, με γνωριμίες διάφορες και συζητήσεις, ακόμα και με συμφωνίες, έως τις 14/7. Ένα διάστημα που επίσης θα είστε πιο επικοινωνιακοί με το κοινό, επαγγελματικά και κοινωνικά.

Σκορπιός

Εποχή ταξιδιών για το ζώδιό σας, με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή να τονίζει ακόμα περισσότερο τον τομέα σας αυτό, ενώ μέχρι τις 14/7 θα δώσει την ευκαιρία να επισκεφτείτε νέα μέρη, να γνωρίσετε κόσμο και να έχετε ευχάριστες περιπέτειες. Επίσης έως τότε θα υπάρχει κινητικότητα, ιδέες και συζητήσεις για θέματα σπουδών και νομικών. Εποχή συγγραφής.

Τοξότης

Μπαίνετε σε πιο εσωστρεφή αλλά και ερωτική περίοδο, με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα έως τις 14/7 να γυρνά τη σκέψη σας προς τα μέσα. Μια περίοδος με έρευνα, ψυχανάλυση αλλά κι εμμονές, ερωτικές ή άλλες. Επίσης στο διάστημα αυτό είναι πιθανές συζητήσεις και κινητικότητα σε θέματα οικονομικά, επενδύσεων, κληρονομικών, δανείων, συντάξεων κλπ.

Αιγόκερως

Μια πολύ κοινωνική εποχή για το ζώδιό σας, και με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή τώρα να φέρνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμίες, συναντήσεις και νέες σχέσεις. Έως τις 14/7 η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στο σύντροφο, τους συνεργάτες και τους άλλους γενικά, και θα επικοινωνήσετε περισσότερο μαζί τους.

Υδροχόος

Την ευκαιρία για αρκετές επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 14/7 θα σας δώσει επίσης και ιδέες επαγγελματικές. Καλή εποχή για να στείλετε βιογραφικά. Ένα διάστημα ακόμα με πληροφόρηση για θέματα υγείας/διατροφής και με συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Ενασχόληση και με τα κατοικίδια.

Ιχθύες

Πολύ ερωτική εποχή για το ζώδιό σας, με πολλούς πλανήτες να τονίζουν τον τομέα αυτό, τώρα και με τον Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 14/7 θα δώσει την ευκαιρία για γνωριμίες, φλερτ και συναντήσεις. Γίνεστε περισσότερο εκφραστικοί γενικά, κι επικοινωνιακοί ερωτικά. Πολλές δημιουργικές ιδέες. Η σχέση σας με τα παιδιά γίνεται κι αυτή πιο επικοινωνιακή.

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς επικοινωνιακά μέχρι τις 14/7, ένα διάστημα στο οποίο η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων – πιθανές και συμφωνίες. Το σπίτι σας όμως ίσως γίνει κέντρο διερχομένων! Επίσης η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη στο παρελθόν. Ταξιδάκια στις ρίζες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being