Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«MONEY MONSTER»: ΚΛΟΥΝΕΙ, ΡΟΜΠΕΡΤΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ «ΦΟΥΣΚΑ» ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ STER. ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ Η ΤΖΟΝΤΙ ΦΟΣΤΕΡ

«MONEY MONSTER»: ΚΛΟΥΝΕΙ, ΡΟΜΠΕΡΤΣ ΚΙ ΕΠ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκείνος ο σόουμαν, εκείνες το μυαλό

Eνας εγωπαθής και φαντασμένος tv star -οικονομικός αναλυτής, που θεωρείται μέγας «γκουρού» της Γουόλ Στρητ, αιχμαλωτίζεται μαζί με την παραγωγό της εκπομπής του από έναν οργισμένο επενδυτή σε απευθείας μετάδοση. Η αγωνία τους για επιβίωση ξεδιπλώνεται ταυτόχρονα με μια μεγάλη οικονομική απάτη, προερχόμενη από την προώθηση μετοχής-φούσκας,  με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Τζόντι Φόστερ. Το θρίλερ «Money Monster- Το παιχνίδι του χρήματος» με τους Τζορτζ Κλούνει-Τζούλια Ρόμπερτς κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη σε δυο αίθουσες των Ster Cinemas της Ακτής Δυμαίων, «απέναντι» σε τρεις παιδικές ταινίες,  τα εφέ της «Ημέρας Ανεξαρτησίας» και τον τρόμο του «Καλέσματος».

Οι τρεις σταρ μίλησαν στο Entertainment Weekly εξηγώντας πως συνεννοούνται και ταιριάζουν μεταξύ τους επειδή ζουν ομαλές, κανονικές ζωές, φέρονται ωραία και με σεβασμό στους άλλους ανθρώπους και όχι σαν να ζουν στους αιθέρες του Hollywood Boulevard. O 55χρονος Kλούνει αναφέρει πως πατάει κάτω στη γη γιατί είχε την τύχη μέχρι τα 33 του η διασημότητα να μην του χτυπήσει την πόρτα. Η «κολλητή» του φίλη, η 48χρονηΤζούλια Ρόμπερτς υπογραμμίζει πως η επιρροή του επαγγέλματος δεν άλλαξε την προσωπική τους ζωή, την οποία η ίδια θέλει όπως όλοι οι άνθρωποι με ησυχία, διακριτικότητα και focus στην οικογένεια.


Στο νέο τους φιλμ Μoney Monster όπως λέει η Φόστερ: «Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι το «μυαλό, η ήρεμη δύναμη» και ο Τζορτζ Κλούνει «ο σόουμαν». Με ενδιέφερε πολύ να ασχοληθώ με το θέμα της πτώσης ενός ισχυρού άνδρα, του οποίου η καταστροφή αντκατοπτρίζεται αληθινά μέσα από τα μάτια της γυναίκας, που τον έπλασε και τον αγαπάει. Λες και η κάμερα είναι το πρόσωπό της».

Το φιλμ ποντάρει στην ένταση της live ομηρείας, στη γοητεία των πρωταγωνιστών του αλλά και στην επικαιρότητα του απελπισμένου οικονομικά ανθρώπου (στο ρόλο του εισβολέα ο Τζακ ο Ντόνελ) Οι κριτικές είναι μάλλον μέτριες αλλά το κοινό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δηλώνει γοητευμένο. Εχει προηγηθεί παρουσίαση στις Κάννες με αμέτρητα ενσταντανέ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View