Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πρωτοποριακή διάλεξη για γονείς και εκπαιδευτικούς

Πρωτοποριακή διάλεξη για γονείς και εκπαιδευτικούς

Από το Mensa Summer Science Camp, στην Πάτρα

Η Ελληνική Mensa, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της για την αναγνώριση και υποστήριξη της ανθρώπινης ευφυΐας, διοργανώνει διάλεξη με θέμα: «Χαρισματικά παιδιά - αναγνώριση, διαχείριση από γονείς και εκπαιδευτικούς».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα «Παιδικά Δημιουργικά Προγράμματα Πάτρας», την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 στις 20:30, στην αίθουσα δεξιώσεων του Iππικού Oμίλου Rio Equestrian Club, στο Πλατάνι, κατά την διάρκεια του Mensa Summer Science Camp.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η επιστημονικά υπεύθυνη Χαρισματικότητας της Mensa κ. Δανάη Δεληγεώργη, ΜΑ, Gifted Εducation & Social Emotional Needs, Ψυχοπαιδαγωγός κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης.

Το Mensa Summer Science Camp, διεξάγεται στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ρίου και γνωρίζει εξαιρετική επιτυχία. Πρόκειται για ένα Καινοτόμο Διαδραστικό και Βιωματικό Πρόγραμμα κίνησης, μάθησης, δημιουργικής έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Τα παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο των Θετικών Επιστημών, της Τέχνης και της Γνώσης, πειραματίζονται, ανακαλύπτουν και  αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους.
Στα πρωτότυπα εργαστήρια, Ρομποτικής, Φυσικής, Βιολογίας, Αστρονομίας και κατασκευής Παιχνιδιών, με την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών, η Πληροφορία γίνεται αγάπη και η Γνώση σκοπός Δημιουργικός.

«Η  περιέργεια των παιδιών μας, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο...»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά