Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απίστευτα μαγικά τρυκ στην ταινία Συμμορία των Μάγων 2 – Now You See Me 2» - Προβάλλεται στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Απίστευτα μαγικά τρυκ στην ταινία Συμμορ...

Σύμβουλος στην ταινία ήταν ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

Αυτές τις μέρες, έως και την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 22.00 στο θερινό σινέ Κάστρο, στο Ρίο, προβάλλεται η ταινία «Συμμορία των Μάγων 2 – Now You See Me 2» που έχει προσθέσει τον «Χάρι Πότερ» - Ντάνιελ Ράντκλιφ στο ήδη εντυπωσιακό καστ της. Η ταινία «Συμμορία των Μάγων 2» που την είδαμε στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε έχει γούστο κι ένα πολύ δυνατό σε τρυκ δεύτερο μέρος.

Υπάρχει μία σκηνή όπου ο Τζέσε Άιζενμπεργκ σταματάει κατά μαγικό τρόπο τις στάλες της βροχής στο Λονδίνο καθώς και μία σκηνή μ’ ένα αεροπλάνο (δεν αποκαλύπτουμε περισσότερα για να μην χαλάσουμε την έκπληξη).

Πάντως η ταινία έχει ως τώρα κινηθεί εμπορικά πιο κάτω από την 1η πολύ επιτυχημένη ταινία. Στις ΗΠΑ οι έως τώρα εισπράξεις πλησιάζουν σιγά σιγά τα 50 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα περίπου 50 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο. Στην Ελλάδα το φιλμ σε διανομή της εταιρείας Odeon (παίζεται από τις 9 Ιουνίου 2016) έχει φτάσει τα 30.000 εισιτήρια.

Αν δείτε με προσοχή τους τίτλους τέλους του φιλμ που υπογράφει σκηνοθετικά ο 36χρονος Jon M. Chu, (συνέχεια του 1ου υπερεπιτυχημένου φιλμ του 2013 που είχε σκηνοθετήσει ο Λουί Λετεριέ και είχε κάνει διεθνείς εισπράξεις άνω των 351 εκατομμυρίων δολαρίων) θα συναντήσετε και το όνομα του γνωστού δεξιοτέχνη «μάγου» Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Ο 59χρονος Αμερικανός μάγος ήταν σύμβουλος στα γυρίσματα της νέας ταινίας.

Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους κόλπα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν ότι θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας.

Όμως, το σχέδιό τους αποτυγχάνει όταν ένας άνθρωπος-κλειδί αποκαλύπτει επί σκηνής κάποια ευαίσθητα μυστικά της ομάδας των Μάγων. Τότε, αναγκάζονται να αναλάβουν μια αποστολή για τον εκκεντρικόκαι μυστηριώδη πλούσιο επιχειρηματία και παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου Ουόλτερ Μέιμπρι, ο οποίος αποσκοπεί επίσης στην καταστροφή του ραδιούργου πρώην συνεργάτη του, του πολυσυζητημένου μεγιστάνα της τεχνολογίας Όουεν Κέις.

Αυτή η αποστολή επρόκειτο να αποτελέσει την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι σήμερα, όμως πολύ σύντομα θα βρεθούν και πάλι στον δρόμο δυο παλιών γνώριμων, οι οποίοι τους επιφυλάσσουν μια τεράστια έκπληξη…

Παίζουν οι Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson και Dave Franco καθώς και οι Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan (αξιοπρόσεκτη παρουσία), Jay Chou και Sanaa Lathan ενώ επανεμφανίζονται οι Michael Caine και Morgan Freeman.

Η μαγική περιπέτεια των «Τεσσάρων Καβαλάρηδων» λοιπόν (Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο και η Λίζι Κάπλαν που πήρε τη θέση της Άισλα Φίσερ) επιστρέφει δυναμικά εξερευνώντας τα όρια της τέχνης των ψευδαισθήσεων, με τους ασυναγώνιστους και άπιαστους μάγους ήρωες να ταξιδεύουν αυτή τη φορά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα - Οι προβολές στο Σινέ Κάστρο: Συμμορία των μάγων, το τελευταίο τανγκό, φάλτσο σοπράνο, μεσιέ σοκολά και Nice guys

Στις 9 Ιουνίου στις Ελληνικές αίθουσες η "Συμμορία των Μάγων 2"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture