Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβον ντο: Μετάλλια στη Θεσσαλονίκη για την Έκρηξη

Τάε κβον ντο: Μετάλλια στη Θεσσαλονίκη γ...

Στο G1 πρωτάθλημα

Με ένα χρυσό μετάλλιο ολοκλήρωσε την παρουσία της, η Έκρηξη στο G1 πρωτάθλημα τάε κβον ντο που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Σωτήρης Μιχόπουλος στα 53 κιλά Παίδων αφού πέρασε άνετα από τους όλους τους αγώνες του δείχνοντας την αγωνιστκή υπεροχή του με αποκορύφωμα τον τελικό όπου ο αντίπαλος του εγκατέλειψε στον τρίτο γύρο!

Τη μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να συνοδεύσει και ο πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής, σε αγώνες τέτοιου βεληνεκούς, Ρουμελιώτης Θεόδωρος ο οποίος στην κατηγορία των 37 κιλά κατέκτησε το πρώτο του χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση!

 

Στους άνδρες οι Τσόκανος Ιωάννης και Καρκασήνας Χρήστος αγωνίστηκαν στην κατηγορία των 74 κιλών, μία απο τις πιο δύσκολες και δυνατές κατηγορίες του αθλήματος αφού σε αυτή αγωνίζονται ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές. Οι πρωταθλητές νίκησαν αντιπάλους που ανήκαν στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες των χωρών τους όμως έχασαν και οι δύο με πολύ μικρή διαφορά πριν τα μετάλλια. Με τις εμφανίσεις τους κέρδισαν κοινό και εντυπώσεις και υποσχέθηκαν σιωπηλά πως την επόμενη φορά θα ανέβουν στο βάθρο!

Συμμετοχή στους αγώνες είχε και ο Παναγιώτης Καραμανής ο οποίος, προερχόμενος απο τραυματισμό, δεν κατάφερε να προκριθεί αλλα κέρδισε το προσωπικό στοίχημα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα για την απόκτηση εμπειριών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports