Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 9 Ιουνίου

Ζώδια

Ταύρος

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει μια εύφλεκτη αντίθεση με τον Άρη, η οποία μέχρι και αύριο θα προκαλεί συγκρούσεις επικοινωνιακές, με αρκετές λογομαχίες. Προσέξτε την εριστικότητα. Λέτε πράγματα που βάζουν “φιτιλιές” και μπορεί να υπάρξει δυσαρμονία κι εχθρότητα σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή και σε βιασύνη και μικροατυχήματα.

Δίδυμοι

Εύφλεκτο το κλίμα στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητά σας γενικά με την αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία μέχρι και αύριο εφιστά την προσοχή σε συγκρούσεις με συναδέλφους και σε εντάσεις με το περιβάλλον σας για λεπτομέρειες. Δεν λείπουν τα παρασκήνια. Ίσως ασυνείδητα λέτε πράγματα που προκαλούν. Προσέξτε και την υγεία και διατροφή σας.

Καρκίνος

Είναι έντονο το κλίμα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία μέχρι και αύριο προκαλεί συγκρούσεις, κυρίως στα ερωτικά, με φίλους αλλά και με τα παιδιά. Επίσης μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή με τις διαδικτυακές σας επαφές ίσως προκαλούνται εντάσεις. Προσέξτε τις ιδεολογικές συγκρούσεις και την ξεροκεφαλιά.

Λέων

Αρκετές οι λογομαχίες αυτές τις μέρες με την εύφλεκτη όψη αντίθεσης Ερμή-Άρη, η οποία βγάζει τον εγωιστή και ξεροκέφαλο εαυτό σας στην επιφάνεια, και σας φέρνει σε σύγκρουση με τους άλλους, κυρίως με την οικογένεια αλλά και με άτομα εξουσίας. Μέχρι και αύριο προσέξτε επίσης βιασύνες, μικροατυχήματα, κοψίματα, εγκαύματα και φλεγμονές.

Παρθένος

Δημιουργεί εριστικό κλίμα στην επικοινωνία η αντίθεση Ερμή-Άρη αυτές τις μέρες, η οποία μέχρι και αύριο θα προκαλεί αρκετές λογομαχίες. Προσέξτε να μην είστε προκλητικοί στο λόγο, στη γραφή αλλά και στην οδήγηση – μην βιάζεστε και προσοχή σε ατυχήματα. Ταλαιπωρίες πιθανές στις μετακινήσεις και σε διάφορες συναλλαγές. Εντάσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους.

Ζυγός

Για θέματα αξιών μπορεί να μπαίνετε σε συγκρούσεις αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία μέχρι και αύριο προκαλεί διάφορες εντάσεις. Μια όψη που επίσης φέρνει άγχη οικονομικά και πιθανές ταλαιπωρίες σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές. Ίσως παρεξηγούνται κάποια λόγια, ενώ υπάρχει και περισσότερη κτητικότητα και ζήλια.

Σκορπιός

Άμεσα σάς επηρεάζει η εύφλεκτη αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία αυτές τις μέρες σάς κάνει αρκετά έντονους στην έκφραση, ίσως και προκλητικούς. Πρέπει βέβαια να μπουν στη θέση τους κάποια πράγματα, όμως προσέξτε την εχθρική κι επιθετική σας στάση. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα και βιασύνες. Αρκετές λογομαχίες κι εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Κρυφές ή και πιο φανερές έχθρες κι επιθετικότητα βγάζει αυτές τις μέρες η εύφλεκτη αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία μέχρι και αύριο εφιστά την προσοχή σε παρασκήνια, αλλά και σε εντάσεις στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητά σας. Λέγονται πράγματα προκλητικά. Πιθανές ταλαιπωρίες για θέματα υγείας κι εργασίας. Ασυνείδητα η δράση σας μπορεί να προκαλεί.

Αιγόκερως

Φιλικές κι ερωτικές σχέσεις θέλουν προσοχή αυτές τις μέρες με την εριστική αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία μέχρι και αύριο θα προκαλεί αρκετές συγκρούσεις, ιδεολογικές ή άλλες. Επίσης εντάσεις προκαλούνται μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα αλλά και στις επαφές σας στο διαδίκτυο και τα social media. Προσέξτε διαφωνίες και με τα παιδιά.

Υδροχόος

Αρκετά ξεροκέφαλους και προκλητικούς σάς κάνει αυτές τις μέρες η αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία μέχρι και αύριο εφιστά την προσοχή σε λογομαχίες και συγκρούσεις, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο σπίτι. Πιθανές ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Προσοχή και σε μικροατυχήματα, καψίματα, κλπ, αλλά και σε φλεγμονές. Μην βιάζεστε στην οδήγηση.

Ιχθύες

Σήμερα κορυφώνεται η εύφλεκτη για την επικοινωνία αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία μέχρι και αύριο κάνει το κλίμα πολεμικό στο λόγο και στη γραφή. Επίσης προκλητικές συμπεριφορές μπορεί να υπάρχουν στις μετακινήσεις. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε ταξίδια, νομικές, υποθέσεις, σπουδές. Ακόμα, προσοχή σε εντάσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές, δασκάλους και ξένους.

Κριός

Η αντίθεση Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα και θα λειτουργεί και αύριο, προκαλεί αυτές τις μέρες άγχη και ανταγωνισμούς, κυρίως για οικονομικά θέματα. Βγαίνει ο βιαστικός κι εγωιστής εαυτός σας στην επιφάνεια και προκαλεί εντάσεις. Προσοχή στην κτητικότητα και σε ίντριγκες. Πιθανόν να σας “τρέχουν” θέματα εφορίας, συντάξεων, ασφαλειών, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being