Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 9 Ιουνίου στις Ελληνικές αίθουσες η "Συμμορία των Μάγων 2"

Στις 9 Ιουνίου στις Ελληνικές αίθουσες η...

Παίζουν οι Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson και Dave Franco

Προσθέτοντας τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στο ήδη εντυπωσιακό καστ της, η ταινία «Συμμορία των Μάγων 2 – Now You See Me 2» ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από μια περιπέτεια που θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τις αισθήσεις σας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας Odeon που θα διανείμει το φιλμ στις αίθουσες της Ελλάδας στις 9 Ιουνίου 2016!

Το φιλμ σε σκηνοθεσία του 36χρονου Jon M. Chu, είναι η συνέχεια του 1ου υπερεπιτυχημένου φιλμ του 2013 που είχε σκηνοθετήσει ο Λουί Λετεριέ και είχε κάνει διεθνείς εισπράξεις άνω των 351 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους κόλπα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν ότι θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας.

Όμως, το σχέδιό τους αποτυγχάνει όταν ένας άνθρωπος-κλειδί αποκαλύπτει επί σκηνής κάποια ευαίσθητα μυστικά της ομάδας των Μάγων. Τότε, αναγκάζονται να αναλάβουν μια αποστολή για τον εκκεντρικό και μυστηριώδη πλούσιο επιχειρηματία και παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου Ουόλτερ Μέιμπρι, ο οποίος αποσκοπεί επίσης στην καταστροφή  του ραδιούργου πρώην συνεργάτη του, του πολυσυζητημένου μεγιστάνα της τεχνολογίας Όουεν Κέις.

Αυτή η αποστολή επρόκειτο να αποτελέσει την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι σήμερα, όμως πολύ σύντομα θα βρεθούν και πάλι στον δρόμο δυο παλιών γνώριμων, οι οποίοι τους επιφυλάσσουν μια τεράστια έκπληξη…

Παίζουν οι Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson και Dave Franco καθώς και οι Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Jay Chou και Sanaa Lathan ενώ επανεμφανίζονται οι Michael Caine και Morgan Freeman.

Η μαγική περιπέτεια των «Τεσσάρων Καβαλάρηδων» (Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο και η Λίζι Κάπλαν που πήρε τη θέση της Άισλα Φίσερ) επιστρέφει λοιπόν δυναμικά εξερευνώντας τα όρια της τέχνης των ψευδαισθήσεων, με τους εκπληκτικούς μάγους ήρωες να ταξιδεύουν αυτή τη φορά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ που αναδείχθηκε μέσα από τις ταινίες του Χάρι Πότερ, ενσαρκώνει στην ταινία τον Γουόλτερ Μέιμπρι, ένα παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου που αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι τώρα.

Η ταινία που αναμένεται να είναι το ίδιο διασκεδαστική με την πρώτη, βγαίνει στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ.

Η "Συμμορία των Μάγων 2" αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε και πιθανόν και στο σινέ Κάστρο στο Ρίο.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture