Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ένα μεγαλειώδες "Πανηγύρι" στήθηκε στο Πανεπιστήμιο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένα μεγαλειώδες "Πανηγύρι&qu...

Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, με μεγάλη επιτυχία στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών η θεατρική παράσταση του Δ. Κεχαΐδη, ‘Το Πανηγύρι’ υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Την παράσταση ανέβασε η Θεατρική Ομάδα της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας σε συνεργασία με το 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας στο πλαίσιο των Πολιτιστικών 2016 που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο.

Η σκηνοθεσία ήταν του Φώτη Λάζαρη. Τη μουσική συνέθεσε ο Ευγένιος Βούλγαρης, η οποία παίχτηκε ζωντανά επί σκηνής από τον ίδιο και τον Κώστα Τσαρούχη.

Μέσα σε μια φορτισμένη από τη συγκίνηση αίθουσα, όπου το δάκρυ εναλλασσόταν αριστοτεχνικά με το γέλιο, η παράσταση άφησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά εξαιρετικές εντυπώσεις. Καθηγητές και φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθηγητές, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες από όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και το κοινό της Πάτρας γέμισαν ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού, απόλαυσαν ένα από τα πιο σημαντικά έργα της ελληνικής δραματουργίας και χειροκρότησαν με θέρμη μια παράσταση που τους άγγιξε με θέματα που αφορούν όλη τη νεοελληνική, κωμικοτραγική περιπέτεια.

Το ‘Πανηγύρι’ αφήνει πια την πόλη μας και ταξιδεύει στην Αθήνα όπου θα δώσει εκεί μια παράσταση στο θέατρο του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου, την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 19:00, φιλοξενούμενη από τη Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας στο πλαίσιο της πολιτιστικής ανταλλαγής των δύο σωματείων των καθηγητών. Η θεατρική ομάδα της Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας θα φιλοξενηθεί με τη σειρά της στην πόλη μας στις 11 Ιουνίου παρουσιάζοντας το έργο του Μ. Ποντίκα, ‘Κοίτα τους’ στο θέατρο του Σχολικού Συγκροτήματος Κουκούλι και ώρα 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και για τις δύο παραστάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture