Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 26 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Κορυφώνεται σήμερα για τελευταία φορά το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Κρόνου, λόγω του οποίου αυτή την εποχή παρουσιάζεται μπλοκάρισμα σε οικονομικά θέματα, σε επενδύσεις, χορηγίες, δάνεια, κληρονομικά, διατροφή συζύγου, κλπ. Ταυτόχρονα, μπορεί να έχετε κάποιες λάθος ή υπερβολικές προσδοκίες στα ερωτικά. Επιπόλαιη αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τα παιδιά.

Δίδυμοι

Μια μακροχρόνιας επιρροής όψη κορυφώνεται σήμερα για τελευταία φορά, το τετράγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο αυτή την εποχή φέρνει σημαντικά διλήμματα ή εμπόδια σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακινήτων μπορεί να αντιμετωπίζονται επιπόλαια. Μια όψη που χρειάζεται προσοχή στην ανώριμη αντιμετώπιση των παραπάνω και άλλων μακροχρόνιων ζητημάτων.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας δεν φημίζεται για την ωριμότητά του, ενώ αυτή την εποχή που κορυφώνεται το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Κρόνου, θα πρέπει να προσέχετε να μην αντιμετωπίζετε επιπόλαια, ανώριμα και με άρνηση την επικοινωνία και το τι λέτε, αλλά και θέματα εργασίας και υγείας. Βάλτε καλύτερα όρια στο λόγο σας και θέστε πιο υγιές καθημερινό πρόγραμμα.

Λέων

Σήμερα κορυφώνεται για τελευταία φορά το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο αυτή την εποχή προκαλεί κακό timing σε θέματα ερωτικά, παιδιών και οικονομικών. Ίσως δεν αντιμετωπίζετε με ωριμότητα τις αισθηματικές σχέσεις και θέματα παιδιών, ενώ και στα οικονομικά είναι πιθανά επιπόλαια και άκαιρα ανοίγματα ή αγορές και πωλήσεις.

Παρθένος

Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει για τελευταία φορά ένα δύσκολο και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο με τον Κρόνο, το οποίο αυτή την εποχή είναι πιθανό να σας εμποδίζει να προχωρήσετε σε διάφορα ανοίγματα, ενώ φέρνει και δυσκολίες σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Μια όψη που ζητά περισσότερη ωριμότητα κοινωνική κι επαγγελματική.

Ζυγός

Το δύσκολο και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα για τελευταία φορά, είναι μια όψη που αυτή την εποχή προκαλεί σημαντικά εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ ίσως καθυστερούν ορισμένες συμφωνίες. Επίσης μπορεί να είναι δύσκολο να βάλετε μια τάξη στον ψυχικό σας κόσμο και στο νου σας.

Σκορπιός

Εξαιτίας της μακροχρόνιας επιρροής όψης Δία-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα για τελευταία φορά, είναι λογικό αυτή την εποχή να μην μπορούν να προχωρήσουν κάποια σχέδιά σας, κυρίως λόγω οικονομικών πιέσεων. Μια όψη που ζητά πιο σωστή διαχείριση οικονομική, και όχι επιπόλαιο σχεδιασμό του μέλλοντος – ίσως έχετε ανώριμες προσδοκίες. Καθυστέρηση αγορών-πωλήσεων.

Τοξότης

Ο Κρόνος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει για τελευταία φορά δύσκολη όψη με τον Δία, μια μακροχρόνια επιρροή, η οποία αυτή την εποχή βάζει φρένο σε πολλά πράγματα, σε θέλω και στόχους σας, ενώ ίσως υπάρχουν και νομικά προβλήματα. Επίσης εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή σε επιπόλαια επαγγελματικά ανοίγματα. Προσέξτε την ανωριμότητα σε σοβαρά θέματα.

Αιγόκερως

Με την μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα για τελευταία φορά, είναι πιθανό αυτή την εποχή να βάζετε εσείς ή οι καταστάσεις διάφορες “τρικλοποδιές” στη ζωή σας, σε σοβαρά θέματα. Μια όψη που μπορεί να φέρνει νομικά προβλήματα. Πιθανόν να “τρώγεστε” εσωτερικά με ενοχές για λάθος κι επιπόλαιες πράξεις του παρελθόντος.

Υδροχόος

Είναι λογικό αυτή την εποχή να παρουσιάζονται σημαντικά εμπόδια στα σχέδιά σας και σε οικονομικά θέματα, λόγω της μακροχρόνιας επιρροής δύσκολης όψης Δία-Κρόνου που κορυφώνεται για τελευταία φορά τώρα. Προσέξτε την επιπόλαιη διαχείριση οικονομικών θεμάτων και τις προσμονές. Πιθανές δοκιμασίες σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, για ιδεολογικούς κυρίως λόγους.

Ιχθύες

Χρειάζεται περισσότερη ωριμότητα και υπευθυνότητα επαγγελματική και κοινωνική αυτή την εποχή που κορυφώνεται ξανά το μακροχρόνιας επιρροής δύσκολο τετράγωνο Δία-Κρόνου, μια όψη που φέρνει σημαντικά εμπόδια στη ζωή, στα επαγγελματικά και στις σχέσεις σας. Κακό timing, ανώριμη διαχείριση σοβαρών θεμάτων, θέλουν προσοχή. Πιθανά προβλήματα νομικά και με άτομα εξουσίας.

Κριός

Για τελευταία φορά σχηματίζεται το δύσκολο και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο αυτή την εποχή φέρνει σημαντικά εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, ενώ μπορεί να κάνετε και κάποιες επιπόλαιες ή με κακό timing κινήσεις ή ανοίγματα στα εργασιακά. Επιπολαιότητα και στην υγεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being