Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ταινία για τους θρυλικούς τενίστες Μποργκ και ΜακΕνρό ετοιμάζεται να γυριστεί

Ταινία για τους θρυλικούς τενίστες Μποργ...

Θα τους υποδυθούν οι Σάια Λαμπέφ και Σβέριρ Γκούντνασον

Ο Σουηδός άσος του τένις Μπιορν Μποργκ κι ο Αμερικάνος Τζον ΜακΕνρό ως γνωστό, υπήρξαν «αιώνιοι» αντίπαλοι στα γήπεδα του τένις την δεκαετία του ‘70 και του ‘80.

Τώρα οι δύο θρυλικοί τενίστες που έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλές παγκοσμίως το ευγενές αυτό σπορ, θα αποτελέσουν τους βασικούς ήρωες μίας κινηματογραφικής ταινίας. Θα τους υποδυθούν οι ηθοποιοί Σάια Λαμπέφ και Σβέριρ Γκούντνασον.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του flix.gr, απ’ όπου και οι φωτ., οι δύο τενίστες είναι ακόμη και σήμερα δύο από τους μεγαλύτερους θρύλους του τένις και οι μεταξύ τους αγώνες καθήλωναν τους φιλάθλους και τους θεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αντίθετοι χαρακτήρες, καθώς ο ένας είναι απόλυτα ήρεμος και μετρημένος και ο άλλος εκρηκτικός, διέθεταν ο καθένας τους δικούς του φαν κι έμοιαζαν αντίπαλοι σε κάθε επίπεδο, αλλά η σχέση τους δεν ήταν τόσο μονοδιάστατη όσο φαινόταν στην οθόνη της τηλεόρασης.

Ο Μπιοργκ κέρδισε το Γουίμπλετον πέντε φορές στη σειρά μεταξύ το 1976 και το 1980 ενώ ο ΜακΕνρό κέρδισε το 1981, το 1983 και το 1984 και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις αποτελούν μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του τένις.

Τώρα η σχέση τους μεταφέρεται στο σινεμά από τον Δανό Γιάνους Μετζ σκηνοθέτη του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «Armadillo». Ο Σάια Λαμπέφ που τον είδαμε ως δημοσιογράφο στο «The Company you keep» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, θα κρατά τον ρόλο του ΜακΕνρό (εξ ου και το μαλλί που είχε στην εμφάνιση του στο φετινό Φεστιβάλ των Κανών) ενώ ο Σουηδός Σβέριρ Γκούντνασον θα είναι ο Μπιορν Μποργκ και ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ θα παίξει τον προπονητή του Μποργκ.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2016.

Πηγή - flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture