Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Γιώργος Κολυρόπουλος στο κέντρο της Πάτρας

Ο Γιώργος Κολυρόπουλος στο κέντρο της Πάτρας

...σε ολοκαίνουργιο χώρο στην πλ. Όλγας

Μετράει 25 χρόνια επαγγελματικής πορείας στο φαρμακευτικό χώρο, οι λόγοι όμως για τους οποίους έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη είναι πολλοί! Άψογος επαγγελματίας στο φαρμακείο του, πρωτοπόρος και τολμηρός στις αποφάσεις του, ταλαντούχος Σεφ, ανήσυχο πνεύμα που δεν εφησυχάζει ποτέ και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, ο Γιώργος Κολυρόπουλος δε σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ...

 

Εδώ και μερικές ημέρες μετέφερε το φαρμακείο του σε ακόμα πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Μαιζώνος στο ύψος της πλατείας Όλγας (παραδίπλα από το Mikel) και δημιούργησε κάτι ιδιαίτερο για μία ακόμα φορά. Κανονικά, ένα συνηθισμένο φαρμακείο δε θα μας κέντριζε το ενδιαφέρον... Αυτό όμως δεν είναι ένα συνηθισμένο φαρμακείο! Σε μια βόλτα εκεί για ευχές και "καλές δουλειές", εντοπίσαμε -πέρα από φάρμακα, καλλυντικά και ό,τι έχει ένα φαρμακείο- ένα ράφι που κέντρισε αμέσως την προσοχή μας. Ένα ράφι με gourmet και βιολογικά προιόντα όπως ελαιόλαδο, τρούφα, μαρμελάδα, τσικουδιά, πατέ ελιάς, σαλιγκάρια, κ.λπ. από "ψαγμένους" παραγωγούς και σε ιδιαίτερες συσκευασίες, για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους και επιλέγουν εκλεκτά αλλά όχι απρόσιτα οικονομικά προιόντα. Ο ίδιος εξάλλου, με την ιδιότητα και τις γνώσεις του Σεφ, γνωρίζει πολύ καλά ποια είδη διατροφής έχουν ιδιαίτερη αξία, ποια είναι αναγνωρισμένα και τι προσφέρει το κάθε ένα στον οργανισμό. Αν βρεθείτε στο φαρμακείο του, μη διστάσετε να ενημερωθείτε για καθένα από αυτά, γνωρίζει τα πάντα και με λεπτομέριες!

Γνώστης και λάτρης της δουλειάς του, ευγενικός, φιλικός και σωστός επαγγελματίας, ο Γιώργος Κολυρόπουλος τολμάει πάντα να κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά και δικαιώνεται. Το νέο του "concept" φαρμακείο, το αποδεικνύει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά