Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 20 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Φεύγει ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας σήμερα, και τώρα για έναν μήνα θα δώσει έμφαση στα οικονομικά σας και σε θέματα αποκτημάτων. Έτσι, θα είναι περίοδος με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στο θέμα της υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας αλλά και στις απολαύσεις.

Δίδυμοι

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο ζωοδότης Ήλιος, και ξεκινά ο μήνας σας, στον οποίο θα είστε πιο λαμπεροί, εξωστρεφείς, δημιουργικοί και με περισσότερη ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση. Μια περίοδος που θα προχωρήσετε σε δράσεις, αποφάσεις, ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, ενώ θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και θα προσδιορίσετε καλύτερα τα θέλω σας.

Καρκίνος

Το πέρασμα του Ήλιου απ' τον τελευταίο σας οίκο για ένα μήνα από σήμερα, σας βάζει σε μια περίοδο πιο εσωστρεφή, στην οποία θα κάνετε διάφορους απολογισμούς και θα κλείσετε κύκλους και θέματα, ώστε να περάσετε σε νέα φάση στο μήνα των γενεθλίων σας. Αυξημένη τώρα ανάγκη για απόσυρση, φυγή, περισσότερο ύπνο. Το υποσυνείδητό σας φωτίζεται.

Λέων

Ξεκινά ένας κοινωνικός μήνας με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους σήμερα, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στους φίλους και τους γνωστούς, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους και κόμματα. Έμφαση στη παρουσία σας στο διαδίκτυο. Νέα σχέδια.

Παρθένος

Αλλάζει σήμερα ζώδιο ο Ήλιος και ξεκινά ένας μήνας με έμφαση στα επαγγελματικά αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη. Θα είναι μια περίοδος που θα φανείτε περισσότερο δημοσίως και θα αναδείξετε τον εαυτό σας επαγγελματικά. Εποχή με συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Εποχή επίσης με περισσότερες υποχρεώσεις. Θα είστε πιο ευαίσθητοι στη κριτική.

Ζυγός

Ένας καινούργιος αστρολογικός μήνας ξεκινά σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, μια περίοδος που θα είναι πιο αισιόδοξη και άνετη για το ζώδιό σας. Η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στις σπουδές, σε θέματα νομικά, σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, όπως επίσης και σε διδασκαλία, συγγραφή, πολιτική, φιλοσοφία.

Σκορπιός

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος και ξεκινά ένας καινούργιος αστρολογικός μήνας, πιο εσωστρεφής αλλά και αρκετά ερωτικός. Μια περίοδος που η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών ή άλλα, αλλά και στο μέσα σας, στην έρευνα και τη ψυχανάλυση – ρίχνει φως σε κρυφά σημεία του είναι σας ο Ήλιος.

Τοξότης

Ανοίγει ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, όπου μετά από αρκετές εβδομάδες δουλειάς και υποχρεώσεων, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στο σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Εποχή νέων σχέσεων και συνεργασιών.

Αιγόκερως

Με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου σήμερα ξεκινά ένας μήνας παραγωγικός, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στη δουλειά και σε καθημερινές εργασίες, όπως επίσης και σε θέματα νοικοκυριού και τακτοποίησης. Επίσης θα εστιαστείτε και σε θέματα υγείας, διατροφής και fitness. Περισσότερη ενασχόληση με τα κατοικίδια.

Υδροχόος

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους, καθώς ανοίγει έναν μήνα ερωτικό, δημιουργικό, πιο ανέμελο, και πιθανόν με περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε και να διασκεδάσετε. Ευκαιρίες για φλερτ κι εξόδους. Η εστίαση της προσοχής σας επίσης θα βρίσκεται στα παιδιά.

Ιχθύες

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο σήμερα και ξεκινά ένας μήνας με έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Έτσι θ' ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο σας και με τους δικούς σας, ενώ βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στο παρελθόν, σε μνήμες διάφορες και γεγονότα.

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους ανοίγει έναν μήνα επικοινωνιακό, ζωηρό κι ανάλαφρο, κι έτσι ξεφεύγετε απ' την αδράνεια αλλά και την χαλάρωση των τελευταίων εβδομάδων. Ο καινούργιος αστρολογικός μήνας θα έχει αρκετές επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, μετακινήσεις, μαθήματα, σεμινάρια, και πολλές σκέψεις και ιδέες. Εστίαση επίσης σε συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being