Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η κοινωνική ταινία "Πατέρας και κόρη" με τον Ράσελ Κρόου από 19 Μαΐου στις ελληνικές αίθουσες -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Η κοινωνική ταινία "Πατέρας και κόρ...

Αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas

Η κοινωνική ταινία με τίτλο «Πατέρας και κόρη – Fathers and Daughters», διάρκειας 116 λεπτών, σε σκηνοθεσία του 48χρονου Γκαμπριέλε Μουτσίνο (Το Κυνήγι της Ευτυχίας) και σενάριο: Μπρέιντ Ντισκ, με πρωταγωνιστές τους Ράσελ Κρόου, Αμάντα Σέιφριντ, Άαρον Πολ, αναμένεται να βγει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, σε διανομή της Seven Films και της Σπέντζος Φιλμ.

Σύμφωνα με το στόρι, ο Τζέικ είναι ένας διάσημος και βραβευμένος συγγραφέας που χάνει ξαφνικά την σύζυγό του και προσπαθεί να μεγαλώσει μόνος την κόρη του. Πατέρας και κόρη  έχουν αναπτύξει έναν πολύ ισχυρό δεσμό μέχρι τη στιγμή που ο Τζέικ  θα καταρρεύσει ψυχολογικά και η κηδεμονία της μικρής Κέιτι θα περάσει σε συγγενείς. 27 χρόνια μετά, ενώ η Κέιτι προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της, οι δυο τους θα ξαναβρεθούν. Παίζουν ο βραβευμένος με Oscar α’ ανδρικού ρόλου για τον «Μονομάχο» το 2001, Ράσελ Κρόου και η Αμάντα Σέιφριντ (Mama Mia).

Επίσης παίζουν οι Aaron Paul,  Diane Kruger (η Ελένη στην Χολυγουντιανή «Τροία»), Quvenzhané Wallis (η μικρούλα του φιλμ «Τα Μυθικά πλάσματα του Νότου» που προτάθηκε για Όσκαρ) και οι Bruce Greenwood (τον 59χρονο ηθοποιό θα τον δούμε και στο κοινωνικοπολιτικό φιλμ «Truth» του Τζέιμς Βάντερμπιλτ πλάι στους Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέιτ Μπλάνσετ και Ντένις Κουέιντ), Janet McTeer, Kylie Rogers, η 78χρονη σούπερ σταρ Jane Fonda και η Octavia Spencer - Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την ταινία "The Help - Υπηρέτριες" το 2011.

Ο σκηνοθέτης Muccino έχει μέχρι σήμερα γυρίσει 10 ταινίες και είναι κυρίως γνωστός για το Αμερικάνικο συγκινητικό φιλμ «The Pursuit of Happyness – Το κυνήγι της ευτυχίας», με τον Will Smith, ερμηνεία που έφτασε δικαίως έως τις υποψηφιότητες των  Όσκαρ. Ο Γκαμπριέλε Μουτσίνο έχει τιμηθεί με το βραβείο David di Donatello Award ως καλύτερος σκηνοθέτης, το 2001 για το φιλμ του «The Last Kiss – L’ ultimo bacio», το οποίο γυρίστηκε το 2006 και στην Αμερική από τον Tony Goldwyn με τους Zach Braff και Rachel Bilson.

Να προσθέσουμε πως  θα δούμε τον Νεοζηλανδό στην καταγωγή Ράσελ Κρόου, στα 52 του χρόνια σήμερα, ο οποίος καθιερώθηκε το 1997 με την ταινία «Λος Άντεζελες Εμπιστευτικό», στην καινούρια ταινία με αέρα ‘70ς «The Nice Guys» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον γόη Ράιαν Γκόσλινγκ (θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα τέλη Μάη).

Το φιλμ «Πατέρας και κόρη – Fathers and Daughters» που στις ΗΠΑ θα βγει στις 8 Ιουλίου 2016, αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture