Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 4 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Καθώς σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα με ολοκλήρωση ορισμένων θεμάτων και κύκλων, ενώ κάνετε και κάποιους απολογισμούς. Επίσης υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και ύπνο. Το βράδυ η δύσκολη όψη Σελήνης-Πλούτωνα ίσως προκαλέσει κάποια παρασκήνια, αλλά και διαφωνίες ιδεολογικές, πολιτικές, φιλοσοφικές.

Δίδυμοι

Έμφαση στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και κάποιους γνωστούς, όπως επίσης και να ασχοληθείτε με το ίντερνετ και τα social media. Εποικοδομητική μέρα για σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια, δικτύωση. Το βράδυ ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες περιπλοκές.

Καρκίνος

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει μέχρι και το απόγευμα ωθούν σε εποικοδομητικές κινήσεις και περισσότερη σταθερότητα και καταξίωση. Αναδεικνύεστε περισσότερο επαγγελματικά και κοινωνικά. Το βράδυ όμως, το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα ίσως σάς βυθίσει ψυχολογικά και μπορεί να υπάρξουν εμμονές συναισθηματικές.

Λέων

Αισιόδοξη κι άνετη μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να τονίζει θέματα ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό ή με ξένους, όπως επίσης και θέματα σπουδών, νομικών, διδασκαλίας, συγγραφής, πολιτικής. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει σας βοηθούν να καταφέρετε πράγματα. Το βράδυ προσέξτε τη διατροφή σας, μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη τονίζει κυρίως θέματα οικονομικά, μια μέρα στην οποία μπορεί να γίνουν θετικές κινήσεις γύρω από δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομικά κλπ. Επίσης είναι μια ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας. Όμως το βράδυ προσέξτε κάποιες ίντριγκες ή υπόγειους ανταγωνισμούς, ζήλιες και χειριστικές συμπεριφορές.

Ζυγός

Κοινωνική και δραστήρια μέρα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το σύντροφο, τους καλούς φίλους ή τους συνεργάτες, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα ωθούν σε εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις. Όμως το βράδυ το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα σκοτεινιάζει λίγο τα συναισθήματα και προκαλεί εμμονές.

Σκορπιός

Παραγωγική η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε καθημερινές δουλειές. Καλή μέρα για την εργασία, ενώ μπορεί να δεχθείτε στήριξη οικονομική. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness. Το βράδυ προσέξτε ίντριγκες, κουτσομπολιά, κριτικές, δυσάρεστα λόγια, ίσως και ξεκαθαρίσματα με συγγενείς.

Τοξότης

Ευχάριστη και δημιουργική η σημερινή μέρα, χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά, να φλερτάρετε και να δημιουργήσετε. Μια εποικοδομητική και δραστήρια μέρα. Το βράδυ ωστόσο προσέξτε κάποιες περιπλοκές οικονομικές κι ερωτικές.

Αιγόκερως

Κυρίως σε θέματα σπιτιού δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία θ' ασχοληθείτε με τον χώρο σας, με τους δικούς σας και με ζητήματα ακινήτων, τα οποία πάνε καλά. Το βράδυ όμως που η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολη όψη με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα στο ζώδιό σας, προσέξτε το ψυχολογικό βύθισμα και κάποιους ψυχολογικούς εκβιασμούς ή εμμονές.

Υδροχόος

Επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και πολλή κουβεντούλα, ενώ επίσης είναι πιθανές και αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Ευκαιρία για βόλτες, αλλά και για μαθήματα και σεμινάρια. Πολλές ιδέες, πληροφόρηση, διάβασμα, γράψιμο. Γίνονται και κάποιες εποικοδομητικές επαφές. Το βράδυ μπορεί να υπάρξουν ορισμένες περιπλοκές, κουτσομπολιά και παρασκήνια.

Ιχθύες

Θέματα οικονομικά κυρίως τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ η θετική της όψη με τον Κρόνο προσφέρει μια σταθερότητα και στήριξη, τόσο οικονομική, όσο κι επαγγελματική, ενώ γίνονται εποικοδομητικές επαγγελματικές κινήσεις. Άτομα εξουσίας σάς βοηθούν. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το βράδυ κάποιες ίντριγκες με φίλους, αλλά και αισθήματα κτητικότητας.

Κριός

Η διέλευση της Σελήνης απ' το ζώδιό σας σήμερα κάνει τη μέρα δραστήρια κι εξωστρεφή, ενώ παίρνετε πρωτοβουλίες και ξεκινάτε πράγματα. Βέβαια δεν ευνοούνται τα σημαντικά νέα ξεκινήματα και οι αποφάσεις, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Μια εποικοδομητική μέρα, όμως το βράδυ το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα εφιστά τη προσοχή σε αρνητικά συναισθήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being