Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: "Ανοιχτοί" λογαριασμοί για Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σεβίλη

Γιουρόπα Λιγκ: "Ανοιχτοί" λογα...

Μετά την χθεσινή ισοπαλία

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν για την επόμενη Πέμπτη Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σεβίλη, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Λβιβ και η πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ θα κριθεί στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 6ο λεπτό, όταν εκδήλωσαν άριστα μια αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Βιτόλο, που πλάσαρε τον Πιάτοφ για το 0-1, σε φάση που ξεκίνησαν οι Μπανέγα και Γκαμεϊρό.

Στο 23΄ ο Μάρλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα με αριστερό πλασέ, ύστερα από μακρινή μπαλιά του Ρακίτσκι, ενώ στο 35΄ ο σκόρερ έγινε δημιουργός, όταν με σέντρα από αριστερά βρήκε τον Στεπανένκο στο πρώτο δοκάρι κι εκείνος με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Η Σεβίλη πίεσε στο τελευταίο τέταρτο, κι αφού στο 75΄ ακυρώθηκε (κανονικό) τέρμα του Γκαμεϊρό για οφ-σάιντ, στο 82΄ ο Γάλλος επιθετικός των Ανδαλουσιανών ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε για το τελικό 2-2.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Δανού μέσου των Ισπανών, Μίκαελ Κρον-Ντέλι, ο οποίος χτύπησε άσχημα στο 70ό λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Κόκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Το ενδιαφέρον στο Γιουρόπα Λιγκ

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports