Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Θρησκευτική συναυλία σήμερα Σάββατο του Λαζάρου στο ναό Αγ. Διονυσίου

Πάτρα:Θρησκευτική συναυλία σήμερα Σάββατ...

Με ύμνους της Μ. Εβδομάδας από την χορωδία του Ωδείου Απόλλων

Η χορωδία του Ωδείου Απόλλων της Πάτρας υπό τη διεύθυνση του Θεμιστοκλή Δράμη θα πραγματοποιήσει το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου 2016, μετά τις 19.00 το απόγευμα, μία ξεχωριστή θρησκευτική συναυλία, στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών.

Το πρόγραμμα της εκκλησιαστικής συναυλίας θα περιλαμβάνει τροπάρια και ύμνους της Μεγάλης Σαρακοστής και της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας των Παθών του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Ωδείο Απόλλων ιδρύθηκε στην Πάτρα το 2008 από τον Θεμιστοκλή Κ. Δράμη με σκοπό την ευρύτερη διάδοση της μουσικής και η διδασκαλία της. Ο μαέστρος Θεμιστοκλής Κ. Δράμης που είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου, Καθηγητής πιάνου, Μουσικής Δωματίου και Ανωτέρων Θεωρητικών, σολίστ πιάνου, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Χορωδιών και μαέστρος της Ευρωπαϊκής Μικτής Εκκλησιαστικής Χορωδίας Πάτρας, έχει και την διοργανωτική ευθύνη της Χορωδιακής Συνάντησης που πραγματοποιεί συνήθως προς το τέλος κάθε χρόνου στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Η 5η Χορωδιακή Συνάντηση-Πάτρα 2016, εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 13 Φεβρουαρίου 2016 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων της Πάτρας.

Ο κ. Δράμης είναι και ιδρυτής και Μαέστρος της Χορωδίας "Ο Αυλός" του Ξυλοκάστρου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture