Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Υπάρχει κατάλληλη εποχή για να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών;

Υπάρχει κατάλληλη εποχή για να κάνω μετα...

Πότε μπορώ να κάνω εμφύτευση μαλλιών

Είναι ιδανική αυτή η περίοδος για εμφύτευση; Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός  χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics μας λύνει  όλες τις απορίες μας για την εμφύτευση μαλλιών με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.


Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι πολλοί άνθρωποι θέλουν να ενισχύσουν την εμφάνισή τους, και να επαναφέρουν την πυκνότητα στα μαλλιά τους. Όλα αυτά όμως χωρίς να στερηθούν τα μπάνια και τις διακοπές τους. Οι περισσότεροι ασθενείς σκέφτονται αν είναι το καλοκαίρι η ιδανική περίοδος να πραγματοποιήσουν την εμφύτευση μαλλιών, αν η ζέστη και ο ήλιος θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα, αν θα μπορούν να πάνε στη θάλασσα ή ακόμα και αν θα υπάρχουν σημάδια και δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Τα ευχάριστα νέα, όπως μας εξηγεί ο Δρ Βεκρής, είναι πως καμία από τις παραπάνω ανησυχίες δεν ισχύειστην πραγματικότητα.


Η εμφύτευση μαλλιών με τη σύγχρονη μέθοδο FUE μπορεί να γίνει με ασφάλεια ακόμα και το καλοκαίρι και να συνδυάσετε τη συνεδρία με τις διακοπές σας. Σύμφωνα με τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή, «Δεν υπάρχει εποχικότητα στην εμφύτευση μαλλιών. Οι μετεπεμβατικές οδηγίες είναι ίδιες για όλο το χρόνο. Η μέθοδος FUE που εφαρμόζουμε αποκλειστικά στην κλινική Advanced Hair Clinics, είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών και είναι διακεκριμένη ως η ελάχιστα τραυματική και ανώδυνη τεχνική που υπάρχει σήμερα. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου μεταμόσχευση μαλλιών FUE, είναι ότι δεν αφήνει αντιαισθητικές ουλές και σημάδια (όπως η παλαιότερη μέθοδος FUT ή Strip) και το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό. Η FUE πραγματοποιείται με τη μεμονωμένη μεταφορά τριχοθυλακίων, όπου λαμβάνονται ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή  και εμφυτεύονται αντιστοίχως στην λήπτρια ζώνη χωρίς να αφαιρείται λωρίδα δέρματος. Ο ασθενής μπορεί να επανέλθει άμεσα στις δραστηριότητές του ενώ όσον αφορά την καλοκαιρινή περίοδο η θάλασσα και το κολύμπι επιτρέπονται μέσα σε λίγες ημέρες.

Μας πληροφορεί επίσης ότι όσοι ασθενείς επιθυμούν μπορούν να υποβληθούν στην ακούρευτη συνεδρία με την οποία δεν χρειάζεται ολικό κούρεμα της δότριας και λήπτριας περιοχής. Το  μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις υποχρεώσεις τους χωρίς κανείς να καταλάβει ότι υποβλήθηκαν σε εμφύτευση μαλλιών. Η ακούρευτη συνεδρία είναι ιδανική για ανθρώπους πολυάσχολους ή δημόσια πρόσωπα που θέλουν να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους αμέσως, χωρίς να φαίνεται οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή τους.

Τέλος, ο Δρ Βεκρής μας δηλώνει ότι ο χρόνος αποθεραπείας με τη σύγχρονη μέθοδο FUE θα είναι πολύ γρήγορος, δεν θα υπάρχουν καθόλου σημάδια και ουλές και η αποκατάσταση της πυκνότητας στα μαλλιά, θα σας επιβραβεύσει για την απόφασή σας.

Γιατί να επιλέξω την Advanced Hair Clinics

H Advanced Hair Clinics είναι η πλέον εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών και στον χώρο της διενεργούνται εκατοντάδες συνεδρίες με την μέθοδο FUE σε Έλληνες και ξένους ασθενείς. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. AναστάσιοςΒεκρής, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, εφαρμόζει με επιτυχημένα αποτελέσματα την μέθοδο FUE καθώς έχει εξειδικευτεί στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα επεμβάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει εκπαιδεύσει πολλούς γιατρούς που πραγματοποιούν επεμβάσεις με την μέθοδο FUE, γεγονός που εγγυάται το 100% επιτυχίας της διαδικασίας με ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Δρ. Aναστάσιος Βεκρής

Δρ. Aναστάσιος Βεκρής

Δρ. Aναστάσιος Βεκρής

Info: Advanced Hair Clinics www.advancedhairclinics.gr Τηλ. (+30) 210 6980451

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being