Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Πέγκυ-Σπηλιοπούλου- Οικονόμου μας ''αποκαλύπτει'' τα trends στα γυαλία ηλίου!

Η Πέγκυ-Σπηλιοπούλου- Οικονόμου μας ''απ...

...για να μη ''σας πιάσουν αδιάβαστες''

Ήρθε η ώρα να ενημερωθούμε για τα trends του φετινού καλοκαιριού στο πιο βασικό (και απαραίτητο) αξεσουάρ, τα γυναικεία γυαλιά ηλίου 2016. Φέτος λοιπόν τις τάσεις στα γυαλια ηλιου 2016 άνοιξη καλοκαίρι που είδαμε από τους διεθνείς οίκους μόνο minimal δεν μπορούμε να τις πούμε.
Επισκεφήκαμε το γνωστό κατάστημα οπτικών ''Mark Aalen '' και η ιδιοκτήτριά του Πέγκυ Σπηλιοπούλου- Οικονόμου, μας υπέδειξε όλα τα trends στα γυαλιά ηλίου εν όψει Καλοκαιριού.
Oversized σκελετοί στολισμένοι με πετράδια, λουλουδάκια, στρας και glitter στα όρια του kitch, φουτουριστικά γυαλιά βγαλμένα από το matrix, θηλυκοί cat eye σκελετοί, χρωματιστοί και ombre φακοί σε aviator και μάσκες αλλά και all time classic καθρέφτες, μας υπενθύμισαν πως δεν είναι καιρός για 'ήσυχα' trends αλλά μάλλον για φανταχτερές και maximal εμφανίσεις στα γυαλιά ηλίου. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις  επικρατέστερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου 2016 και σας τις παρουσιάζουμε για να έχετε έναν οδηγό για τις φετινές αγορές σας.

 

Γυαλιά τύπου cat eye
Τα τελευταία χρόνια τα βλέπουμε συνέχεια, ήρθαν για να μείνουν και μας αρέσει. Είναι ότι πιο σικάτο μπορείτε να βρείτε σε γυαλιά ηλίου, δίνοντας ένα ελκυστικό και τις περισσότερες φορές vintage αποτέλεσμα.

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου

Το απόλυτο trend της χρονιάς. Είτε με ombre φακούς, είτε με χοντροκομμένους σκελετούς, κυκλοφορεί παντού και δίνει άποψη σε κάθε σας εμφάνιση.

Ombre φακοί

Επηρεασμένη από το ombre εφέ, οι φακοί που στο πάνω μέρος είναι πιο σκούροι και στο κάτω πιο ανοιχτόχρωμοι προσδίδουν μια εντελώς διαφορετική όψη στα γυαλιά ηλίου, από ότι έχουμε συνηθίσει.

Τετράγωνα γυαλιά ηλίου

Όσα περισσότερα τα σχήματα των γυαλιών τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες να βρούμε και το τέλειο ζευγάρι ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας. Στο συγκεκριμένο υπάρχουν σχέδια είτε με λεπτό σκελετό, είτε με πολύ μεγάλο σκελετό, είτε με ombre φακούς, είτε με απλούς φακούς.

Πολύχρωμοι σκελετοί

Τραβούν όλα τα βλέμματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Παχιοί σκελετοί σε έντονα χρώματα που δημιουργούν αμέσως ένα μοναδικό στυλ, είναι ένα trend για τους πιο τολμηρούς, έξω από τα τετριμμένα.

Επισεφθείτε το κατάστημα ''Mark Aalen για να δείτε από κοντά ολα τα σχέδια.

Mark Aalen- Πέγκυ- Σπηλιοπούλου- Οικονόμου
Κορίνθου 311 & Bότση.
Τηλ. επικοινωνίας : 2610-624441

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά