Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Επετειακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού σήμερα, με αυτοκίνητα, αλά παλαιά!

Πάτρα: Επετειακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρ...

Με μηχανοκίνητα οχήματα 25ετίας και παλαιότερα

Σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.)  με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από το 1ο Αποκριάτικο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που έλαβε χώρα το 1966, ένα επετειακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με παλαιά μηχανοκίνητα οχήματα 25ετίας και παλαιότερα.

Στο Επετειακό αυτό Κυνήγι Θησαυρού θα μπορούν να συμμετάσχουν Μέλη της Λέσχης και μη, με την προϋπόθεση ότι τόσο το όχημα όσο και το Πλήρωμα θα είναι μεταμφιεσμένα και ότι η μεταμφίεση του οχήματος δεν θα αλλοιώνει τις διαστάσεις και τη γενική του εικόνα, ενώ το θέμα της μεταμφίεσης είναι ελεύθερο.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

17.00-18.00 Προ-Συγκέντρωση των οχημάτων στο Parking του Παμπελοποννησιακού Σταδίου - Επιβεβαίωση συμμετοχών.18.00-19.00 Εκκίνηση διαδρομής προς Γούναρη - Πλ. Ομονοίας - Πλ. Γεωργίου19.15  Μετάδοση Θεμάτων - Έναρξη Κυνηγιού22.00 - 22.30 Παράδοση θεμάτων 23.00 Βραβεύσεις - Πάρτι Κυνηγών

Aιτήσεις συμμετοχής μαζί με τον Κανονισμό του Κυνηγιού παραλαμβάνονται από το Κιόσκι του Εμπορικο καθώς και το site της Λέσχης www.eliaclub.gr., ενώ πληροφορίες θα δίνονται από τα τηλέφωνα 6932661077 (Ν. Τζελέπης) & 6977330514 (Η. Κωνσταντάτος).

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα E15 για τα τετράτροχα και E10 για τα δίτροχα και τα ταμειακώς ενήμερα Πιστοποιημένα Μέλη της Λέσχης, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της εκδήλωσης.

Χορηγοί του επετειακού Κρυμμένου Θησαυρού είναι το κατάστημα Μπιζ, τα καταστήματα Δούβρης, Dur.
Οργανωτής του Επετειακού Θησαυρού είναι η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.) μέλος της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, με την υποστήριξη του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας και υπό την αιγίδα του Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture