Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΩΡΑ- ΔΕΙΤΕ LIVE την ΠΑΡΕΛΑΣΗ του Καρναβαλιού των Μικρών από το IONIAN CHANNEL και το thebest.gr

ΤΩΡΑ- ΔΕΙΤΕ LIVE την ΠΑΡΕΛΑΣΗ του Καρναβ...

Την Κυριακή στις 11 το πρωί

Παρακολουθείστε "ζωντανά" την παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού των Μικρών.

Δείτε μας "ζωντανά" πατώντας play

Για προβολή σε όλη την οθόνη βάλτε το ποντίκι στη μαύρη μπάρα, στο κάτω μέρος τουυ βίντο, και από τα εικονίδια που θα εμφανιστούν κάτω πατήστε το εικονίδιο «fullscreen» (πλήρης οθόνη)

Την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 11.00 το πρωί θα συνδεθούμε ζωντανά με την Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας για να παρακολουθήσουμε την καρναβαλική παρέλαση των Παιδιών.

Με 15.000 συμμετοχές το φετινό Καρναβάλι των Μικρών αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, όπως και κάθε χρονιά και να εκτοξεύσει το κέφι, όσων το παρακολουθήσουν ζωντανά στα ύψη!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Το ΙΟΝΙΑΝ σε απευθείας σύνδεση με την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, θα σας μεταφέρει τηλεοπτικά τον παλμό των λιλιπούτειων καρναβαλιστών και θα σας κάνει να νιώσετε, ότι βρίσκεστε στην καρδιά της διασκέδασης!

Το Καρναβάλι των Παιδιών, που αποτελεί ένα από τα πιο αυθεντικά, δημιουργικά και δυναμικά κομμάτια του Πατρινού Καρναβαλιού, φιλοδοξεί για μια ακόμη φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις και να συντονίσει την πόλη στον παλμό των μικρών καρναβαλιστών.

Μέσα από τη συλλογική συμμετοχή, τη δημιουργία, την συνεργασία και τον άρτιο συνδυασμό της εκπαιδευτικής και ψυχαγωγικής διαδικασίας, μεταφέρει το μήνυμα της χαράς της ζωής, της ελπίδας και της αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

Το Καρναβάλι των Μικρών μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ, και διαδικτυακά από το μεγαλύτερο περιφερειακό portal της Ελλάδας από το www.thebest.gr.

Γιατί και στο καρναβάλι εδώ… μένεις!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture