Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Μαρτίου

Ζώδια

Υδροχόος

Ένα μπέρδεμα μπορεί να υπάρξει σήμερα, κυρίως με φίλους, γνωστούς ή σε οικονομικές συναλλαγές και αγορές – προσέξτε και τα ψέματα ή τις εξαπατήσεις. Θα έχετε ωστόσο την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, ενώ γίνονται κι εποικοδομητικές κινήσεις κι επαφές, για το μέλλον ή για τωρινά σας σχέδια, ενώ επιτυγχάνετε και κάποιους στόχους σας.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα αυξάνει την αφηρημάδα, τη θολούρα και τις τάσεις φυγής, όπως επίσης και την υπνηλία. Προσοχή σε αυταπάτες και ψέματα. Επίσης μπερδέματα είναι πιθανά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο και στόχους, όσο και στον επαγγελματικό χώρο ή με άτομα εξουσίας. Γίνονται όμως και κάποιες καλές επαγγελματικές κινήσεις.

Κριός

Αισιόδοξο κάνει το κλίμα σήμερα η Σελήνη απ' τον Τοξότη, η οποία αυξάνει το χιούμορ. Έμφαση δίνει σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, διδασκαλία, συγγραφή, φιλοσοφία – πάνε καλά όλα τα παραπάνω. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ορισμένα μπερδέματα αλλά και οι αυταπάτες, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί μια σύγχυση ή και υπνηλία.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, όπου μπορεί να δεχτείτε μια ενίσχυση, ενώ καλά πάνε και τα επαγγελματικά, ωστόσο χρειάζεται προσοχή σε κάποιες περιπλοκές ή σε εξαπατήσεις, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί μπερδέματα. Επίσης προσοχή σε ψέματα και παρεξηγήσεις με φίλους ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ίντερνετ.

Δίδυμοι

Σήμερα χρειάζεται προσοχή στη θολούρα, τη σύγχυση, τα ψέματα και τις αυταπάτες, ενώ μπερδέματα είναι πιθανά στα επαγγελματικά και τις σχέσεις. Πιθανές διαφωνίες με άτομα εξουσίας. Ωστόσο θα είναι μια κοινωνική μέρα, ενώ γίνονται και καλά πράγματα σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.

Καρκίνος

Δουλειά και χαρά σήμερα, αν και υπάρχει ένα χάος, λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα που δημιουργεί μια σύγχυση και μπερδέματα, τόσο στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινά ζητήματα, όσο και σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών. Πιθανή οικονομική ενίσχυση και στήριξη από άτομα εξουσίας. Έμφαση και σε θέματα υγείας, διατροφής, κατοικίδιων.

Λέων

Αλλάζει το κλίμα σήμερα η Σελήνη απ' τον αισιόδοξο Τοξότη, κι επικρατεί περισσότερη χαρά και χιούμορ. Έμφαση δίνει σε θέματα παιδιών αλλά και στα ερωτικά, όπου χρειάζεται προσοχή σε ορισμένα ψέματα και μπερδέματα. Επίσης προσοχή και σε οικονομικές ή επιχειρηματικές εξαπατήσεις. Ωστόσο είναι μέρα πιο ανέμελη, με ευκαιρίες για παιχνίδι και διασκέδαση.

Παρθένος

Δεν λείπει η θολούρα και η σύγχυση σήμερα, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί διάφορα μπερδέματα, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια. Προσοχή σε αυταπάτες, ψέματα, υποσχέσεις, παραπλάνηση. Αυξημένη υπνηλία επίσης ή τάσεις φυγής. Ωστόσο γίνονται και καλά πράγματα, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε ζητήματα σπιτιού κι ακινήτων.

Ζυγός

Επικοινωνιακή κι ανάλαφρη μέρα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία γιατί μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί σύγχυση, ακόμα και στο χώρο δουλειάς. Πιθανά και ψέματα. Όμως δεν λείπουν κάποιες εποικοδομητικές επαφές και ορισμένα ωραία λόγια στα ερωτικά. Μέρα με μαθήματα, σεμινάρια, μετακινήσεις.

Σκορπιός

Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, τα έσοδα δεν πάνε άσχημα, αντιθέτως, είναι γόνιμη μέρα και ίσως η οικογένεια βοηθήσει, ωστόσο χρειάζεται και μια προσοχή σε μπερδέματα ή λάθη κι εξαπατήσεις σε διάφορες συναλλαγές ή αγορές και πωλήσεις. Μπερδέματα ή ψέματα πιθανά και στα ερωτικά – αυξημένη τάση παρεξηγήσεων.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ταυτόχρονα θολούρα, τάσεις φυγής, υπνηλία και μπερδέματα. Προσοχή σε ψέματα, υποσχέσεις, αυταπάτες. Όμως γίνονται και κάποιες καλές επαφές ή συμφωνίες. Το βράδυ οι σχέσεις με τους δικούς σας θέλουν προσοχή.

Αιγόκερως

Μια μέρα με αυξημένη ανάγκη απόσυρσης, φυγής, ησυχίας, ενώ η ανάγκη σας για ύπνο πιθανόν να είναι μεγαλύτερη. Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σε υπνηλία αλλά και σε μπερδέματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Μπέρδεμα ψυχικό. Παρεξηγήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Θετικά τα πράγματα στα οικονομικά. Κλείσιμο κύκλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being