Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η νέα παράσταση του Πολιτιστικού συλλόγου Ακράτας, «Νεκρή φύση σε χαντάκι» ανεβαίνει στο Αίγιο

Η νέα παράσταση του Πολιτιστικού συλλόγο...

Την Κυριακή 28/2/2016, στο «ΠολυΤεχνείο» από την θεατρική σκηνή του συλλόγου

Τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Νεκρή φύση σε χαντάκι – Natura morta in un fosso» του Fausto Paravidino, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννησις» Ακράτας, αυτή την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 20.30 το βράδυ, στον πολυχώρο "ΠολυΤεχνείο" στο Αίγιο.

Ένα αφηγηματικό θέατρο, που ξεδιπλώνει την ιστορία ενός εγκλήματος σε παράλληλους μονολόγους. Ένα ιδιαίτερο κείμενο που πραγματεύεται κοινωνικά προβλήματα και διλήμματα, ζητήματα ανθρώπινων σχέσεων και συμπεριφορών. Τις συγκλονιστικές εικόνες του έργου ζωντανεύουν επί σκηνής εννιά (9) ηθοποιοί, με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Παναγή Παναγόπουλου και την επίβλεψη του επαγγελματία σκηνοθέτη και καλλιτεχνικού συμβούλου του Συλλόγου, Αντρέα Κουτσουρέλη, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ filodimos.gr.

Μια πεντάμηνη προσπάθεια ερασιτεχνών ηθοποιών με αγάπη για το θέατρο, αλλά και μια νέα καλλιτεχνική προσπάθεια ενός ιστορικού Συλλόγου, της «Αναγέννησης» Ακράτας, μια εναλλακτική θεατρική παράσταση, κατάλληλη για ανηλίκους άνω των 15 ετών.

Είσοδος 8 ευρώ, μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture