Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το κοινωνικοαισθηματικό φιλμ «Πριν Έρθεις Εσύ - Me Before You» θα προβληθεί τέλη Ιουνίου στην Ελλάδα

Το κοινωνικοαισθηματικό φιλμ «Πριν Έρθει...

Πρωταγωνιστούν η Εμίλια Κλαρκ και ο Σαμ Κλάφλιν

Η συμπαθής νεαρή ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ, η Νταινέρυς Ταργκάρυεν του εξαιρετικά δημοφιλούς «Game of Thrones», αφήνει για λίγο τον κόσμο του Γουέστερος, για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Πριν Έρθεις Εσύ - Me Before You», που αποτελεί μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βραβευμένου best seller της Τζότζο Μόις, η οποία υπογράφει και το σενάριο της ταινίας.

Σε σκηνοθεσία της Θία Σάροκ, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο γοητευτικός Άγγλος ηθοποιός Σαμ Κλάφλιν (ο Φίνικ της σειράς ταινιών «The Hunger Games – Αγώνες πείνας»), ο Μάθιου Λιούις (ο Νέβιλ Λονγκμπότομ από το «Harry Potter» franchise), η Τζένα Κόουμαν (η τελευταία companion του «Doctor Who») και o Μπρένταν Κόιλ (ο κ. Μπέις από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey»).

Η Λουίζα «Λου» Κλαρκ ζει σε µια ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας. Χωρίς καµία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθµη 26χρονη τρέχει από τη µία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονοµικά την οικογένειά της. Η πηγαία ζωντάνια και χαρά της θα δοκιµαστούν, όταν θα αποδεχθεί µια θέση για δουλειά, αναλαµβάνοντας τη φροντίδα του Γουίλ Τρέινορ, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη, ο οποίος πριν δύο χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό αµαξίδιο. Έχοντας χάσει την περιπετειώδη διάθεσή του, ο Γουίλ έχει καταθέσει τα όπλα. Μέχρι τη στιγµή που η Λου εισβάλλει στη ζωή του για να του υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι κάτι που αξίζει να παλεύεις.

Βασισμένη στο βραβευμένο best seller της Τζότζο Μόις, το φιλμ «Πριν Έρθεις Εσύ» θα µας υπενθυμίσει πως πολλές φορές βρίσκεις την αγάπη εκεί που δεν το περιδένεις. Και κάποιες φορές σε πηγαίνει εκεί που δεν περίμενες ποτέ ότι θα φτάσεις, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής του φιλμ, Tanweer.

Η σκηνοθέτιδα Θία Σάροκ κάνει εδώ το σκηνοθετικό της ντεµπούτο. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Η ταινία «Πριν Έρθεις Εσύ» αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Ιουνίου, και θα έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture